Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Vidim za Bony-ja, ali ne verujem da će presedeti ceo meč.. Coleman dobija samo 2 (jebo ih novi sistem :isuse:, Giroud isto toliko, za tebe Lambert 2 i ovaj iz W. Ham-a 1, jedino ako nešto ne promene.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Kako Coleman samo 2? On i Barkley imaju po 12 poena tako da bi, valjda, trebalo da dobiju po 3 poena.

Edited by Mercuzzio

Onda sam pogrešno video da ovaj drugi ima 13.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Fantastican pocetak. Jedva da sam dvocifrena trenutno. Ali samo 3 gola Micua i sve ce biti u redu.

Vidim za Bony-ja, ali ne verujem da će presedeti ceo meč.. Coleman dobija samo 2 (jebo ih novi sistem :isuse:, Giroud isto toliko, za tebe Lambert 2 i ovaj iz W. Ham-a 1, jedino ako nešto ne promene..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Gde gledate to za bonuse?

cini mi se da je ovaj novi bonus sistem mnogo darezljiviji prema odbrambenim igracima u odnosu na prethodni, food for thoughts.. inace, prosecan pocetak sezone za mene, 23 poena od 5 igraca, zao mi jedino sto nisam uspeo sebe da ubedim da ce Benteke nesto uraditi u prvom kolu..

Edited by Baba Ji

Na fantazi sajtu, dole gde su rezultati, ima opcija detsiled statsMicu dobarSent from my Nexus 4

Boruc, sa jednom odbranom, je na jedan poen od 1bps :isuse:Sent from my Nexus 4

QPA - mi corazooooooooooooon......,S0ndgras-Caz0rla-Punche000000000nn....

Crknite dusmani :bee:

Jos jedan gol RVP-a nas dijeli od masovnog posipanja govnima :fantom:

Jbga, Persi je toAl, drago mi zbog drafta :DSent from my Nexus 4

Persiless moj k****

:lolol:

Prasline, sto nije igrao Ravel? Dobar je bio u pripremnom delu jbg...