Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Mjuki je car, koliko je pisao ovde pomislio bi covjek da ce uzeti oko 340 poena u ovom kolu :0.6:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa, nista. Pacov na klupi, da mi usere izi klin vest hema. Umesto njega ulazi Tarner sa 0 bodova. Mertesaker, Koutinjo, Miraljas - sipak. Ziru gol i Boruc mozda klin. Mada, verovatno ce primiti gol dok ovo kucamSent from my Nexus 4

Posted
Prasline, deder me uteši: jel da da neće Alardajs da ubacuje Rumuna u zadnjih pet minuta?
Ма, неће, не брини.

Да испадне да сам бар нешто погодио. :ph34r:

Posted

Prasline kako te nije sramota da mi izadjes na 1 megdan™ sa ovim jednocifrenim skorom?Bolje da si izgubio za zelenim stolom™

Posted

30 na pogadjalici odnosno zbir na ovih 5 utakmica koje su pocele u 4 mi je 0 :isuse:

Posted

kad se obračunavaju poeni sa klupe? jel tek kada se ceo GW završ? živ nisam da vidim Kolmenove poene na svom kontu™.

Posted

I naravno, dva ziruova udarca van gola su ga gurnula na ivicu dobijanja bonusa. Iako je bio ispred i Bentekea. Mislim, serem. Relativno su pristojno odigrali moji. Al mi uzasno ide na kurac kad tudji igraci, ni iz cega pokupe poene. Minjole - ok klin, al zar mora i penal +3bps? Kolman, gol i asist? Benteke, dva penala u gostima? I pacov. Prosle godine sam kupio Onuohu, tokom jedinog dobrog perioda QPRa, u trajanju od 2-3 utakmice. Igrali kod kuce, siguran klin. Kupim ga u petak uvece, on se u subotu povredi. Osecao sam se pokraden, bas kao i sada sa Vest HemomSent from my Nexus 4

Posted

Izgledan lagani poraz na debiju. Skromno, vrlo skromno. Da ne bi Bentekea i Nolana, ne bih dve cifre imao. U svakom slucaju da ne malerisem Djubretarima, cestitke ce dobiti kad njegovi Van Persi i Azar sakupe bar po desetak poena.

Posted (edited)
kad se obračunavaju poeni sa klupe? jel tek kada se ceo GW završ? živ nisam da vidim Kolmenove poene na svom kontu™.
Na kraju gej™ vika.30 na prediktoru. Takodje tacan na WH, ali bez djokera. Zakatancio x na eve-nor :rolleyes:Pogodio i tacan rez na ars-vila. Samo ne i pobednika :PSent from my Nexus 4 Edited by nbg4ever
Posted
Prasline kako te nije sramota da mi izadjes na 1 megdan™ sa ovim jednocifrenim skorom?Bolje da si izgubio za zelenim stolom™
Како то мислиш "није ме срамота"? Већ сам искористио дивљу карту. :blush:
Posted

Giroud, Coleman i Stekelenburg se učinkom, ostao Bane, Hazard© i Bony...Vodim 11 razlike protiv Lebrona ali njemu ostali bolji igrači (Cech, A. Cole, Hazard©, Soldado i Persa) :unsure:

Posted
Како то мислиш "није ме срамота"? Већ сам искористио дивљу карту. :blush:
:Hail:
Posted

coleman na prvi klupi i tu ce vjerovatno i ostati. Imam 10-ak razlike ispred nbg-a.Tapatalk

Posted
Giroud, Coleman i Stekelenburg se učinkom, ostao Bane, Hazard© i Bony...Vodim 11 razlike protiv Lebrona ali njemu ostali bolji igrači (Cech, A. Cole, Hazard©, Soldado i Persa) :unsure:
ciji bi tim pre uzeo? :)Bony ti je na klupi, ako ne udje u igru ulazi ti jarvis sa 6 poena...Coleman ce ti verovatno dobiti 3 bonusa, ali trebao bi i meni Ricky Lambert...Sve je otvoreno do kraja...:)