Feindouno Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Mjuki je car, koliko je pisao ovde pomislio bi covjek da ce uzeti oko 340 poena u ovom kolu :0.6:
nbg4ever Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Pa, nista. Pacov na klupi, da mi usere izi klin vest hema. Umesto njega ulazi Tarner sa 0 bodova. Mertesaker, Koutinjo, Miraljas - sipak. Ziru gol i Boruc mozda klin. Mada, verovatno ce primiti gol dok ovo kucamSent from my Nexus 4
Прслин Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Prasline, deder me uteši: jel da da neće Alardajs da ubacuje Rumuna u zadnjih pet minuta?Ма, неће, не брини. Да испадне да сам бар нешто погодио.
Feindouno Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Prasline kako te nije sramota da mi izadjes na 1 megdan sa ovim jednocifrenim skorom?Bolje da si izgubio za zelenim stolom
Feindouno Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 30 na pogadjalici odnosno zbir na ovih 5 utakmica koje su pocele u 4 mi je 0
malkin Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 kad se obračunavaju poeni sa klupe? jel tek kada se ceo GW završ? živ nisam da vidim Kolmenove poene na svom kontu.
nbg4ever Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 I naravno, dva ziruova udarca van gola su ga gurnula na ivicu dobijanja bonusa. Iako je bio ispred i Bentekea. Mislim, serem. Relativno su pristojno odigrali moji. Al mi uzasno ide na kurac kad tudji igraci, ni iz cega pokupe poene. Minjole - ok klin, al zar mora i penal +3bps? Kolman, gol i asist? Benteke, dva penala u gostima? I pacov. Prosle godine sam kupio Onuohu, tokom jedinog dobrog perioda QPRa, u trajanju od 2-3 utakmice. Igrali kod kuce, siguran klin. Kupim ga u petak uvece, on se u subotu povredi. Osecao sam se pokraden, bas kao i sada sa Vest HemomSent from my Nexus 4
San Epifanio Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Izgledan lagani poraz na debiju. Skromno, vrlo skromno. Da ne bi Bentekea i Nolana, ne bih dve cifre imao. U svakom slucaju da ne malerisem Djubretarima, cestitke ce dobiti kad njegovi Van Persi i Azar sakupe bar po desetak poena.
nbg4ever Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) kad se obračunavaju poeni sa klupe? jel tek kada se ceo GW završ? živ nisam da vidim Kolmenove poene na svom kontu.Na kraju gej vika.30 na prediktoru. Takodje tacan na WH, ali bez djokera. Zakatancio x na eve-nor :rolleyes:Pogodio i tacan rez na ars-vila. Samo ne i pobednika :PSent from my Nexus 4 Edited August 17, 2013 by nbg4ever
Прслин Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Prasline kako te nije sramota da mi izadjes na 1 megdan™ sa ovim jednocifrenim skorom?Bolje da si izgubio za zelenim stolom™Како то мислиш "није ме срамота"? Већ сам искористио дивљу карту.
zoki Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Giroud, Coleman i Stekelenburg se učinkom, ostao Bane, Hazard© i Bony...Vodim 11 razlike protiv Lebrona ali njemu ostali bolji igrači (Cech, A. Cole, Hazard©, Soldado i Persa)
Feindouno Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Како то мислиш "није ме срамота"? Већ сам искористио дивљу карту.
Timmi Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 coleman na prvi klupi i tu ce vjerovatno i ostati. Imam 10-ak razlike ispred nbg-a.Tapatalk
LeBron Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Giroud, Coleman i Stekelenburg se učinkom, ostao Bane, Hazard© i Bony...Vodim 11 razlike protiv Lebrona ali njemu ostali bolji igrači (Cech, A. Cole, Hazard©, Soldado i Persa) ciji bi tim pre uzeo? :)Bony ti je na klupi, ako ne udje u igru ulazi ti jarvis sa 6 poena...Coleman ce ti verovatno dobiti 3 bonusa, ali trebao bi i meni Ricky Lambert...Sve je otvoreno do kraja...:)
Recommended Posts