May 3, 201410 yr Sve sam masio na pogadjalici, SVEEEE Samo Stoke pogodila ishod. Edit: Ipak ga dadose Sotone, tu imam tacan. Cestitke Merkuciju na pobedi, ima Arnautovica, Vikama i Manonea. Kod mene Dzonson, Runi i Cester, sjajno. Opet sam idiot koji Boruca drzi na klupi. Edited May 3, 201410 yr by Tolaa
May 3, 201410 yr Opet gol za tebe u stotom Pogodio sam i ja valjda Stoke. Vilu i Njukasl imao keceve pa prepravio u X.
May 3, 201410 yr Jaje & Kun A u kurac jbte, nije se valjda vec povredio Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited May 3, 201410 yr by nbg4ever
May 3, 201410 yr Author Поломио ми се капитен, ја сам ћао. Конкуренти, наравно, разваљују. Једини који би могли да трсну су неактивни Пастир ВБА (има шансу да победи само ако полуди Суарез) и Неугодан астон ривал (неактивни Ливерпул га озбиљно раставља, а ако Суарез полуди онда ће га неактивни Ливерпул развалити скроз). Извините, колеге, али морам да навијам за ваше противнике пошто ја нисам у стању да победим. Чак ћу и од Геија да изгубим, па ћемо у последње коло да уђемо са једнаким шансама за освајање лиге. Невероватно колико ме коштао жути Ремзија у прошлом колу. едит. Сада гледам, Неугодан астони ривал 'ладно добија ако Казорла одигра ок и ако Руни оживи као што најављују. Катастрофа. Edited May 3, 201410 yr by Прслин
May 3, 201410 yr Prasline, ne kukaj, gubim i ja, iza tebe sam 2 boda i igram protiv Lezileba u poslednjem kolu.
May 3, 201410 yr Eto, ja da te utesim makar do sledeceg vikenda, a ti me sad bas teras da ga pobedim! <_<
May 3, 201410 yr Dajte mi apdejt za fantazi i pogadjalicu pliz, sa naglaskom na ovo drugo i ucinak konkurencije.
May 3, 201410 yr Check out @OliverKayTimes's Tweet: https://twitter.com/OliverKayTimes/status/462669167045660675 Mada, isto smo vec slusali i za Jaju, Silvu, Terija,... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited May 3, 201410 yr by nbg4ever
May 3, 201410 yr Dajte mi apdejt za fantazi i pogadjalicu pliz, sa naglaskom na ovo drugo i ucinak konkurencije. Pogadjalica: Ti -15 LeBron 0 (dzoker mu na Utd bio) Ja +15 (bez dzokera) Spejd +5 (bez dzokera) Katance svi iskoristili. U fantaziju protiv Rumuna gubis 28:39.
May 3, 201410 yr Uzasi i strave. Bilo bi pametno odigrati tog dzokera na neku od x2 utakmica al ne volim da igram pametno. Super za Fantazi, jos samo da se slozi sve da idem na Prslina u barazu.