Tolaa Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Sve sam masio na pogadjalici, SVEEEE Samo Stoke pogodila ishod. Edit: Ipak ga dadose Sotone, tu imam tacan. Cestitke Merkuciju na pobedi, ima Arnautovica, Vikama i Manonea. Kod mene Dzonson, Runi i Cester, sjajno. Opet sam idiot koji Boruca drzi na klupi. Edited May 3, 2014 by Tolaa
Feindouno Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Opet gol za tebe u stotom Pogodio sam i ja valjda Stoke. Vilu i Njukasl imao keceve pa prepravio u X.
nbg4ever Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Jaje & Kun A u kurac jbte, nije se valjda vec povredio Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited May 3, 2014 by nbg4ever
Timmi Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Ostao sam na 0 sitijevih igraca. Yaya, naravno, sad igra u napadu. Pasmater.
Прслин Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 (edited) Поломио ми се капитен, ја сам ћао. Конкуренти, наравно, разваљују. Једини који би могли да трсну су неактивни Пастир ВБА (има шансу да победи само ако полуди Суарез) и Неугодан астон ривал (неактивни Ливерпул га озбиљно раставља, а ако Суарез полуди онда ће га неактивни Ливерпул развалити скроз). Извините, колеге, али морам да навијам за ваше противнике пошто ја нисам у стању да победим. Чак ћу и од Геија да изгубим, па ћемо у последње коло да уђемо са једнаким шансама за освајање лиге. Невероватно колико ме коштао жути Ремзија у прошлом колу. едит. Сада гледам, Неугодан астони ривал 'ладно добија ако Казорла одигра ок и ако Руни оживи као што најављују. Катастрофа. Edited May 3, 2014 by Прслин
nbg4ever Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Koja tuga od duplog kola :( Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Tolaa Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Prasline, ne kukaj, gubim i ja, iza tebe sam 2 boda i igram protiv Lezileba u poslednjem kolu.
Tolaa Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Eto, ja da te utesim makar do sledeceg vikenda, a ti me sad bas teras da ga pobedim! <_<
Feindouno Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Dajte mi apdejt za fantazi i pogadjalicu pliz, sa naglaskom na ovo drugo i ucinak konkurencije.
nbg4ever Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Check out @OliverKayTimes's Tweet: https://twitter.com/OliverKayTimes/status/462669167045660675 Mada, isto smo vec slusali i za Jaju, Silvu, Terija,... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited May 3, 2014 by nbg4ever
Tolaa Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Dajte mi apdejt za fantazi i pogadjalicu pliz, sa naglaskom na ovo drugo i ucinak konkurencije. Pogadjalica: Ti -15 LeBron 0 (dzoker mu na Utd bio) Ja +15 (bez dzokera) Spejd +5 (bez dzokera) Katance svi iskoristili. U fantaziju protiv Rumuna gubis 28:39.
Feindouno Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Uzasi i strave. Bilo bi pametno odigrati tog dzokera na neku od x2 utakmica al ne volim da igram pametno. Super za Fantazi, jos samo da se slozi sve da idem na Prslina u barazu.
Recommended Posts