Feindouno Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Kod nas Metallurg Seffild i Topolice Utd sigurno idu gore, Chivot pisu rumuni i ja smo 3. i 4. igramo derbi u sledecem kolu i zelite da navijate za mene da vam ne bih dosao u barazu sa 100 bodova vise od svih vasih kandidata za baraz. Za peto mjesto se bori jedno 7 timova od kojih su svi sem letecih magaraca manje-vise bezopasni sa tek oko 2000 bodova.
Timmi Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 hoces da kazes da nam sigurno dolazis sledece sezone?
Feindouno Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Evo me u Premier ligi, ti? hoces da kazes da nam sigurno dolazis sledece sezone?
Timmi Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 to, bre. al ces da zakukas od prvog kola. postoji li mogucnost da se vidi ranking iz prethodnih sezona?
ubibobi Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Моји главни ривали су убибоби јер ми је другар и стално гледамо текме заједно, онда Геи јер волим и ја некада некога да победим, онда Толаа јер је започела каријеру у фантазију тако што ми је забила нож у леђа. S tim u vezi moram da objavim da sam sinoc od Prslina izgubio prvi mec ove sezone -_- Bas me cudi da se nije javno pohvalio...
Прслин Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Нисам луд да ти дам прилику да споменеш осталих пет мечева.
Feindouno Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Govnar Azpi asistira u LS U EPL mislim da nije imao nijednu otkad je kod mene u timu.
nbg4ever Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Runi je sad i povredjen i bolestan. Najs Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Timmi Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Govnar Azpi asistira u LS U EPL mislim da nije imao nijednu otkad je kod mene u timu. pa kad je igrao krilo u ls. inace, jako rijetko ide naprijed, tako da je sasvim normalno da nema asistencija.
Feindouno Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 pa kad je igrao krilo u ls. inace, jako rijetko ide naprijed, tako da je sasvim normalno da nema asistencija. Pusti me da hejtujem!
Прслин Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Runi je sad i povredjen i bolestan. Najs Sent from my Nexus 4 using Tapatalk И хоће да игра, што из клуба објашњавају са "Rooney being Rooney":
nbg4ever Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Zajebi to njegovo "pustite me da gi pocepam!" Ako ne potvrde da je potpuno spreman, traka prelazi na nekog drugog. A posto je Gigs vec odradio konferenciju, ne znam koliko pouzdanih informacija mozemo da ocekujemo Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Feindouno Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Koga briga za Runija u kolu u kom Yaya igra 2 utakmice
malkin Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Runi je sad i povredjen i bolestan. Najs Sent from my Nexus 4 using Tapatalk ali gde baš Runi, jebenti
nbg4ever Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Jedino su Duca ili Koltrejn bese kapitenovali Jaju u pretproslom duplom kolu. Bio je bolji i od Suareza Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts