April 29, 201410 yr Kod nas Metallurg Seffild i Topolice Utd sigurno idu gore, Chivot pisu rumuni i ja smo 3. i 4. igramo derbi u sledecem kolu i zelite da navijate za mene da vam ne bih dosao u barazu sa 100 bodova vise od svih vasih kandidata za baraz. Za peto mjesto se bori jedno 7 timova od kojih su svi sem letecih magaraca manje-vise bezopasni sa tek oko 2000 bodova.
April 29, 201410 yr to, bre. al ces da zakukas od prvog kola. postoji li mogucnost da se vidi ranking iz prethodnih sezona?
April 29, 201410 yr Моји главни ривали су убибоби јер ми је другар и стално гледамо текме заједно, онда Геи јер волим и ја некада некога да победим, онда Толаа јер је започела каријеру у фантазију тако што ми је забила нож у леђа. S tim u vezi moram da objavim da sam sinoc od Prslina izgubio prvi mec ove sezone -_- Bas me cudi da se nije javno pohvalio...
April 30, 201410 yr Govnar Azpi asistira u LS U EPL mislim da nije imao nijednu otkad je kod mene u timu.
May 2, 201410 yr Govnar Azpi asistira u LS U EPL mislim da nije imao nijednu otkad je kod mene u timu. pa kad je igrao krilo u ls. inace, jako rijetko ide naprijed, tako da je sasvim normalno da nema asistencija.
May 2, 201410 yr pa kad je igrao krilo u ls. inace, jako rijetko ide naprijed, tako da je sasvim normalno da nema asistencija. Pusti me da hejtujem!
May 2, 201410 yr Author Runi je sad i povredjen i bolestan. Najs Sent from my Nexus 4 using Tapatalk И хоће да игра, што из клуба објашњавају са "Rooney being Rooney":
May 2, 201410 yr Zajebi to njegovo "pustite me da gi pocepam!" Ako ne potvrde da je potpuno spreman, traka prelazi na nekog drugog. A posto je Gigs vec odradio konferenciju, ne znam koliko pouzdanih informacija mozemo da ocekujemo Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
May 2, 201410 yr Runi je sad i povredjen i bolestan. Najs Sent from my Nexus 4 using Tapatalk ali gde baš Runi, jebenti
May 2, 201410 yr Jedino su Duca ili Koltrejn bese kapitenovali Jaju u pretproslom duplom kolu. Bio je bolji i od Suareza Sent from my Nexus 4 using Tapatalk