April 26, 201410 yr Zao mi za Dzonsa. On mi je bio opcija pre Smolinga Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
April 26, 201410 yr Author Стигох покојног Пастира захваљујући 13 бодова Рунија. До краја кола њему остали Бардсли, АЈ и Џеко, мени Забалета, Ремзи и Агуеро. Да Сандерленд не игра против Кардифа турио бих шампањац да се 'лади. Овако ће бити чупа-чипс.
April 26, 201410 yr Author Водиш 14:11, њему прошло 5 играча а остао му Агуеро капитен. Ја те, наравно, дерем к'о зеца.
April 27, 201410 yr Author TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany ©, Demichelis, Kolarov, Milner, Garcia, Toure, Nasri, Dzeko, Aguero #palacevcity #mcfc
April 27, 201410 yr Auh, kakvo trolovanje fantazi populacije od strane Celsija Merkucio, nema ljutis, ali posteno si ziherasio sa kapitenom poslednja dva kola Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
April 27, 201410 yr Bane na klupi, Kolmen u postavi. osećam da će na kraju za tačno toliko da mi izmakne 10k. valjda ću bar nešto izvući na račun nemača pojma koji su Suarezu stavili traku...
April 27, 201410 yr Auh, kakvo trolovanje fantazi populacije od strane Celsija Merkucio, nema ljutis, ali posteno si ziherasio sa kapitenom poslednja dva kola Sent from my Nexus 4 using Tapatalk obećavam da ću da bukmarkujem ovog puta, daj molim te da vidim koliko je ljudi kome turilo traku u ovom kolu.