April 26, 201410 yr Потребан ми је Рунијев хет трик да бих надвладао покојног Пастира. Posto je isto to i meni potrebno, ja sam kriva sto ces da izgubis.
April 26, 201410 yr Author На овом топику зазивам још два оваква пенала, а на Премијер лиги ћу да прцам секташе какве голове дају.
April 26, 201410 yr Sta hvali? To je pravi duh fantazija Izjebase me Mata i Smoling. Aj, za ovog drugog sam i ocekivao, ali Mata ce taman da udje za poen, jerbo je Kleverli srednje otuzan Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
April 26, 201410 yr Author Како сам збуњен, уопште не успевам да пратим кретање мог и противничког резултата пошто нисам отишао у минус: погледам његов резултат, па са колико је играча скупио те поене, онда број мојих играча, па моје поене а онда погледам колико сам у минусу па се збуним јер нисам и онда заборавим неки од претходних података па све из почетка
April 26, 201410 yr Author Не пре 57'. Edit: сада је важно и да не уђе Млата, то би Пастиру увалило Колмена а мени Ивановића. Наравно, улази у 79'. Edited April 26, 201410 yr by Прслин
April 26, 201410 yr kako je surova ova igra, leb ti jebem. al ajde, bar sam kapitena dobro odabrao...