Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Kakav mi je Analfistano bio? Nije me bas podsetio na onoga sa pocetka sezone, kada je izvodio prekide i bio daleko angazovaniji. S druge strane, Silva je i bez povrede bio dead fpl prospect jer je Nasri preuzeo i kornere sa obe strane, koliko sam video.

Sad malo odmora od jbnog premiera, jedno sto moram da pratim situaciju u gradu Mancesteru glede Mojesa & Aguera. Do sledeceg vikenda...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Liverpul jos malo pa sampion posle 24 godine, a u nasoj ligi ubedljivo poslednji!

Posted

Лезилебе, честитке!

ja kolko vidim, Totenhem još ima teorecke šanse da uzme titulu, nije fer da ga već otpišete.

Posted

Liverpul jos malo pa sampion posle 24 godine, a u nasoj ligi ubedljivo poslednji!

Bilo bi super da zadržimo imena ovogodišnjih timova, pa da za koju godinu imamo premier bez ijednog premierligaša. Ne znam samo da li su i u nižim ligama uspostavili paralelno tabelarno ustrojstvo.

Alal vera šampionu Lezilebu, a moje malo slavlje je da zauzimam najbolju poziciju od početka prvenstva, suptilno brižan spram Kunovog zdravlja.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

U nizim ligama™ je vlajda samo malkin uzeo ime Cempionsipasa™, zato je i osvojio ligu.

Fali mi jos bod u naredna 3 kola da osiguram promociju™ :o

Posted (edited)

stvarno ne znam vise sta da kazem za moje trasfere. kako koga uzmem on ne moze da dobije preko 2 poena, sad su ih poceli na nosilima iznositi sa terena, dok oni koje izbacim idu dvocifreno.

na kraju kao slag na tortu ulazi kolarov u 90. minutu. koji ce ti kurac ta izmjena kad vodis 2 razlike, magarce jedan?

tinaa, cestitke, vidis da nema razloga za brigu. ja nikad nisam dobio mec poenima u poslednjem mecu, zato uvijek izgubim ako je to teoretski moguce.

Edited by Timmi
Posted

tinaa, cestitke, vidis da nema razloga za brigu. ja nikad nisam dobio mec poenima u poslednjem mecu, zato uvijek izgubim ako je to teoretski moguce.

Hvala (i za novi nick :D), bilo je gusto. Presudilo je mojih -8 za Kuna, Lallanu i Eriksena, ali najvaznije je bilo to sto sam poslednja dzinksovala, samo nevidljivim slovima. :)

Posted

najvaznije je bilo to sto sam poslednja dzinksovala, samo nevidljivim slovima. :)

wicked-witch.jpg?w=300

Posted

za slučaj da ga iko još drži u timu:

Kevin Mirallas is out between 3-4 weeks after he tore a muscle against #MUFC. Wont play in PL anymore this season. No worries for WC. #EFC

Posted

a ima i ovo:

#Pellegrini "Sergio doesn't have a problem & Toure could be fit for Sunday" #MCFC

Posted

za slučaj da ga iko još drži u timu:

zasto iko? ja sam ga drzao, najbolji igrac poslednjih nekoliko kola.

Posted

zato što sam ga ja prodao za Eriksena :D

Posted

Ture mi sad rusi koncepciju. Sa Aguerom na penalima, njegov ofanzivnu potencijal je znacajno okrnjen, ali bez Silve ce (valjda) igrati jos ofanzivnije.

Posted

+1

ja trenutno naginjem Runi+Mata kombinaciji, iz veze Sitija možda samo Nasrija uzmem. doduše boli tebe uvo, verovatno možeš da kupiš i Jaju i Matu i Runija i Aguera :D