Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Kakav mi je Analfistano bio? Nije me bas podsetio na onoga sa pocetka sezone, kada je izvodio prekide i bio daleko angazovaniji. S druge strane, Silva je i bez povrede bio dead fpl prospect jer je Nasri preuzeo i kornere sa obe strane, koliko sam video.

Sad malo odmora od jbnog premiera, jedno sto moram da pratim situaciju u gradu Mancesteru glede Mojesa & Aguera. Do sledeceg vikenda...

• Replies 5.1k
  • Views 173.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Liverpul jos malo pa sampion posle 24 godine, a u nasoj ligi ubedljivo poslednji!

On 21. 4. 2014. at 20:46, Прслин said:

Лезилебе, честитке!

ja kolko vidim, Totenhem još ima teorecke šanse da uzme titulu, nije fer da ga već otpišete.

On 21. 4. 2014. at 21:57, Daddy Cool said:

Liverpul jos malo pa sampion posle 24 godine, a u nasoj ligi ubedljivo poslednji!

Bilo bi super da zadržimo imena ovogodišnjih timova, pa da za koju godinu imamo premier bez ijednog premierligaša. Ne znam samo da li su i u nižim ligama uspostavili paralelno tabelarno ustrojstvo.

Alal vera šampionu Lezilebu, a moje malo slavlje je da zauzimam najbolju poziciju od početka prvenstva, suptilno brižan spram Kunovog zdravlja.

Sent from my iPad using Tapatalk

U nizim ligama™ je vlajda samo malkin uzeo ime Cempionsipasa™, zato je i osvojio ligu.

Fali mi jos bod u naredna 3 kola da osiguram promociju™ :o

stvarno ne znam vise sta da kazem za moje trasfere. kako koga uzmem on ne moze da dobije preko 2 poena, sad su ih poceli na nosilima iznositi sa terena, dok oni koje izbacim idu dvocifreno.

na kraju kao slag na tortu ulazi kolarov u 90. minutu. koji ce ti kurac ta izmjena kad vodis 2 razlike, magarce jedan?

tinaa, cestitke, vidis da nema razloga za brigu. ja nikad nisam dobio mec poenima u poslednjem mecu, zato uvijek izgubim ako je to teoretski moguce.

Edited by Timmi

On 22. 4. 2014. at 11:06, Timmi said:

tinaa, cestitke, vidis da nema razloga za brigu. ja nikad nisam dobio mec poenima u poslednjem mecu, zato uvijek izgubim ako je to teoretski moguce.

Hvala (i za novi nick :D), bilo je gusto. Presudilo je mojih -8 za Kuna, Lallanu i Eriksena, ali najvaznije je bilo to sto sam poslednja dzinksovala, samo nevidljivim slovima. :)

• Author
  On 22. 4. 2014. at 13:12, Tolaa said:

najvaznije je bilo to sto sam poslednja dzinksovala, samo nevidljivim slovima. :)

On 21. 4. 2014. at 20:54, Прслин said:

wicked-witch.jpg?w=300

:D

za slučaj da ga iko još drži u timu:

Kevin Mirallas is out between 3-4 weeks after he tore a muscle against #MUFC. Wont play in PL anymore this season. No worries for WC. #EFC

a ima i ovo:

#Pellegrini "Sergio doesn't have a problem & Toure could be fit for Sunday" #MCFC

On 22. 4. 2014. at 13:28, malkin said:

za slučaj da ga iko još drži u timu:

zasto iko? ja sam ga drzao, najbolji igrac poslednjih nekoliko kola.

zato što sam ga ja prodao za Eriksena :D

Ture mi sad rusi koncepciju. Sa Aguerom na penalima, njegov ofanzivnu potencijal je znacajno okrnjen, ali bez Silve ce (valjda) igrati jos ofanzivnije.

+1

ja trenutno naginjem Runi+Mata kombinaciji, iz veze Sitija možda samo Nasrija uzmem. doduše boli tebe uvo, verovatno možeš da kupiš i Jaju i Matu i Runija i Aguera :D