Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

@malkin

2157

fala. 35-6 poena za 4 kola... nije nedostižno ali morao bih baš bez greške da igram.

inače, ja sam dilemu Remzi ili Eriksen rešio dovođenjem obojice. očekujem da ih neću vaditi iz postave do kraja.

• Author

Како ме сморио овај одбрањен пенал. То су ствари због којих се губи утакмица, толико пута сам то видео ове године. Бар да је било разлога за пенал, него онако, чиста глупост. 

zajeba me govedo Siduel na pogadjalici, imam 2-1 za Totenhem sa dzokerom

Ostali?

3-1

Како ме сморио овај одбрањен пенал. То су ствари због којих се губи утакмица, толико пута сам то видео ове године. Бар да је било разлога за пенал, него онако, чиста глупост. 

A tek mene sto je smorio promasaj: -2 Sidwellu za promasen penal, umesto +5 za gol i 2 ili 3 bonusa. Razlika od 10 poena u odnosu na ovo sad!

zajeba me govedo Siduel na pogadjalici, imam 2-1 za Totenhem sa dzokerom

Ostali?

3-0 s dzokerom. Mjuki, ti se ne racunas. :p

Haha, a gledam penal i setim se vasih postova. Ujebo vas posteno

@T

Znam :(

Edited by nbg4ever

• Author

@Толаа

Хвала, сада ми је лакше.  :fantom:

едит: Хмммм... Кажу Ериксен 3 бонуса. Нека падне и на два, мени ок. 

Edited by Прслин

Dobro, bar je doprineo da Fei dobije manje na pogadjalici. 

penal za mrtve labudove u 2. od dva minuta nadoknade za -10 umjesto +30 u tom mecu  :frust:  :frust:  :frust:

60 za sad.

• Author

Мало оживех после Лорисовог пенала: 25. мају Ламберт и Панчн ништа не урадише, једино што његов Шоу покрива мог Боруца, а још добија 3 бонуса. Одлична вест је и да му аквизиција Шурле стартује са клупе.

Shaw CS i 3 bonusa kako stvari stoje za sad. Moj najgori igrac danas, Lallana, sa 3 poena za samo poen losiji od Timmijevih igraca danas, Mutcha i Marshala. 

Pogadjalica uzas, -10.

'oce igrati mrtvi Stuki? Ako ne igraju ni on ni Silva ulaze Shaw i Ward sa 5+6 i bonusima pa mozda i dobijem nekog.

• Author

Неће улазити јер су сломљени, према томе ако и добијеш неког, добио си га случајно.