Прслин Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Па није на папиру, овде се не играју додатне утакмице већ се гледају већ освојени бодови.
Timmi Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) aj ti procitaj drugi pasus Edited April 19, 2014 by Timmi
Tolaa Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 da ne pricam da moze da se dodje u paradoksalnu situaciju da ekipe namjerno gube i pokusavaju da budu 17. ili 5. jer onaj s kim bi se uparili ima manje classic bodova. Ovo je validna poenta, ali ja bih ipak da verujem da forumasi igraju posteno. OK, iznela sam svoje argumente, moram da idem na kratko, raspravljajte, glasajte, OK je sta god da se odluci, samo da to resimo sto pre da posle ne bude problema.
Прслин Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Еј, бре, кренула утакмица! 25. мај и ја само три иста играча (Суарез капитен, Мата, Стерлинг). :o Добро, то ми одговара пошто јурим -8.
zoki Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Ovo je validna poenta, ali ja bih ipak da verujem da forumasi igraju posteno. Drugoligaši igraju da bi se takmičili u prvoj ligi a prvoligaši da tu ostanu, čisto takmičarski momenat, ništa nepošteno... Unapred poznat žreb uvek otvara mogućnost štelovanja, ne moraš da varaš za to...Evo na primer, ti si 16. a ja 17., tvoj unapred određen protivnik ima više overal poena od tebe ali moj budući protivnik iz Shipppa ti odgovara... Kod mene obrnuto, imam više poena od tvog potencijalnog protivnika.. I onda lepo se nas dvoje dogovorimo da jedan namerno izgubi, zamenimo mesta na tabeli i namestimo da preko baraža oboje ostanemo... Ovako, na drugoj strani, zavisiš samo od svog rezultata, pravi se grupa od četiri tima, dva najbolja igraju Premijer i gotovo... edit: typo Edited April 19, 2014 by zoki
Timmi Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 zoki, ovo tvoje je nemoguce, ne mogu svi imati vise poena od svih. :D ali je poenta da mozes doci u situaciju da ti samo 17. mjesto donosi prvu ligu, a 16. drugu i da je to unaprijed poznato. cak ne biras lakseg protivnika kao sto se radi na prvenstvima vec direktno potpisujes da ides u drugu ligu.
nbg4ever Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 http://youtu.be/R3R6ShOFj1M Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zoki Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 zoki, ovo tvoje je nemoguce, ne mogu svi imati vise poena od svih. :D ali je poenta da mozes doci u situaciju da ti samo 17. mjesto donosi prvu ligu, a 16. drugu i da je to unaprijed poznato. cak ne biras lakseg protivnika kao sto se radi na prvenstvima vec direktno potpisujes da ides u drugu ligu. Nisam se udubljivao u kombinatoriku, pričam hipotetički.. :D Slažem se sa drugim delom pasusa.. I uostalom, tamo su jaki timovi ko što Fei reče, dobiće nas u svakoj varijanti..
nbg4ever Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Dobar 'riksen Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Прслин Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 (edited) Ериксен ми је први у тиму следеће године. Срећом, имам га и ове. Edit ...а оде и клин 25. мају јер има Љљориса. Не волим када овако добро почне :( Edited April 19, 2014 by Прслин
Tolaa Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Drugoligaši igraju da bi se takmičili u prvoj ligi a prvoligaši da tu ostanu, čisto takmičarski momenat, ništa nepošteno... Unapred poznat žreb uvek otvara mogućnost štelovanja, ne moraš da varaš za to...Evo na primer, ti si 16. a ja 17., tvoj unapred određen protivnik ima više overal poena od tebe ali moj budući protivnik iz Shipppa ti odgovara... Kod mene obrnuto, imam više poena od tvog potencijalnog protivnika.. I onda lepo se nas dvoje dogovorimo da jedan namerno izgubi, zamenimo mesta na tabeli i namestimo da preko baraža oboje ostanemo... Pa kako nista neposteno kad je sve sto si naveo apsolutno neposteno? Stelovanje je varanje u mom sistemu vrednosti. Nikakvi dogovori ne dolaze u obzir. Igraj da pobedis i to je to. Nekako ocekujem da se ovde svi dovoljno postujemo da igramo fer. Sidwell gol, Eriksen kog sam u podne dovela dovela za -8 assist, lepo je pocelo. Lepo je i sto je Timmi otisao u minus i doveo Silvu.
nbg4ever Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Ali jbm ti zivot, kako cene divljaju. Eto sta 3 povrede mogu da ucine...
zoki Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 (edited) Pričao sam hipotetički u kakve situacije se može doći.. Naravno da se igra fer, to mislim za apsolutno sve ovde... Pričam ti o mogućnosti da neko "odmara igrače" jer tako ima bolji rezultat, to je paradoks o kome timi isto priča... To se viđa na svakom takmičenju... No nebitno, odlučite kako mislite da je najbolje... Ponavljam, meni svejedno, samo mi smeta drugačije tumačenje ranije usvojenih pravila... edit: nbg se ubacio, @tola Edited April 19, 2014 by zoki
Прслин Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Ali jbm ti zivot, kako cene divljaju. Eto sta 3 povrede mogu da ucine... Скочиће ми вредност тима 5-6к до сутра без иједне измене. До краја недеље ћу скупити паре за све ове чије цене падају, а које сам продао у прошлом колу. Генијалан план - ако победим.
Tolaa Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Pričao sam hipotetički u kakve situacije se može doći.. Naravno da se igra fer, to mislim za apsolutno sve ovde... Pričam ti o mogućnosti da neko "odmara igrače" jer tako ima bolji rezultat, to je paradoks o kome timi isto priča... To se viđa na svakom takmičenju... No nebitno, odlučite kako mislite da je najbolje... Ponavljam, meni svejedno, samo mi smeta drugačije tumačenje ranije usvojenih pravila... edit: nbg se ubacio, @tola To "odmaranje igraca" je tesko varanje u ovom slucaju, jer tako ne samo sto sebi donosis bolji rezultat, nego i nekog drugog, u ovom slucaju onoga ko bi bio direktan protivnik tebi ili onom drugom iz baraza, ostecujes time i direktno ga izbacujes. Ti i ja se dogovorimo da ostavimo Feija i Praslina u drugoj ligi da bi sebe spasili jer imamo mogucnost za to? Ovde neprihvatljivo, a u nefantazi svetu bi bilo za zatvor. Pravila se nisu menjala, samo ih je ocigledno trebalo razjasniti na pocetku, sto je verovatno moja greska jer nisam rekla sta podrazumevam pod barazom.
Recommended Posts