Feindouno Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Moze naravno, cisto da mi ne bi nedostajalo igranje protiv Cempionsipasa
malkin Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) Fei ti ladno imaš 150 poena više od Praslina a izjednačeni ste h2h pa na koju foru jebote. edit. a sad vidim... ti njega 61-10 i 84-51 a on tebe 46-44 i 155-152. carski Edited April 14, 2014 by malkin
Feindouno Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Pa da, dobija na neke bonuse, lazne golove u 96' i sl... a ja masakriram.
malkin Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) moraću da pratim finiš te vaše lige, deluje zabavno. nego sad gledam, pokojni adašević bi mogao i treću vezanu pobedu da napravi, i to sve protiv ekipa iz vrha. prvo Ultimo Beer Addicks, pa Fei, sad će možda da padne i Zoidberg. ušo pokojnik u formu baš kad ja treba da mu izađem na megdan. Edited April 14, 2014 by malkin
Прслин Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Fei ti ladno imaš 150 poena više od Praslina a izjednačeni ste h2h pa na koju foru jebote. Драо бих га стално када бих играо пуном снагом па му спорта ради дајем 4 до 48 бодова форе по утакмици. На жалост, често му ни то не буде довољно.
Прслин Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Moze naravno, cisto da mi ne bi nedostajalo igranje protiv Cempionsipasa
Lezilebovich Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 yaya toure @Toure_yaya42 10h Thank you for all the support! I am still waiting for the diagnosis... hoping to be back on the field soon!
Прслин Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Јаја само десет дана до две недеље аут. Човек је животиња!
malkin Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 znači možda se vrati za gw36? gw37 bi onda trebalo da bude skroz ok. šta znam, mnogo para da bi mi sedeo na klupi, a neću mnogo izgubiti kupoprodajom, fala bogu te sam ga kupio tek za gw31. još samo da Mata ima malo lakšu utakmicu za vikend i ne bih se uopšte razmišljao... možda ipak Džerard.
Zigara Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Kakav vam je sistem takmicenja ovde? Koliko liga imate,clasic ili h2h?
Feindouno Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Samo je H2H bitan, imamo Premier ligu i Championship u kom je 10, u vrh glave 15 timova aktivno.
Zigara Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ok,hvala. Pretpostavljam da novi clanovi krecu iz Chamionshipa.
Прслин Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 На време си питао. Већ смо кренули да причамо о новом формату за следећу годину. Радни предлог је да се Пппремијер задржи у облику у коме је сада (испада 3 тима сигурно, а још 2 се по броју бодова плејофирају™ са 4. и 5. тимом из Чемпионшипппа), да се Чемпионшип смањи на 20 тимова како би свако играо са сваким, а да се уведе и испадање из њега, што подразумева и прављење Лиге 1. Мој предлог је био, да подсетим, да сви позовемо по једног другара из других лига које играмо, само добре, активне играче, који би ту прву сезону кренули из Лиге 1. Свеједно колико их има, да ли 20 или 40. Пет најбоље пласираних од оних који се пре старта учлане на форум и током сезоне бар 30 пута огласе на топику би имали право да конкуришу за пласман у Чемпионшиппп. То значи да би, на пример, седмопласирани са 30+ постова имао предност над првопласираним који се није оглашавао на топику. Овде смо због дружења а не само због табела. Остаје да одлучимо како ће се третирати последњих пет из овогодишњег Чемпионшипппа, односно да ли и ове године има испадања или не. У случају да има, заменили би их они који се први пријаве. Под условом, наравно, да накрцају довољно постова. Такође бих волео и да се оформи неко званично тело локалне фудбалске асоцијације које ће износити предлоге на гласање, преусмеравати средства на своје приватне рачуне и бесомучно лагати на конференцијама за штампу. За председника номинујем Толуу пошто је у више наврата имала најбоље идеје о формату такмичења и да уме да их организује. А и глупо је да са таквим ником не буде председник ФАП (фудбалске асоцијације Парапсихопатологија). Ево, имамо и знак:
Tolaa Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Da citiram "imenjaka": "Da li neko glasa za prihvatanje moje ostavke (protiv mog izbora za predsednika)?"
Tolaa Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Vidim da se niko nije oglasio, dakle, ne. Odoh da unesem stavku u CV.
Recommended Posts