malkin Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 gde si ti to već dva dana, na Kilimandžaru? imaš 42 pre bonusa, protivnik je na 35.
Feindouno Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ma u Bg a nisam nosio nista sem telefona koji je tako odlucio da ne otvara fantasy i pogadjalicu.
Feindouno Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) 85 na pogadjalici, imam jos dzokera a katanac sam bacio na Everton idiot. Pogodio 3 tacna. edit: a ovamo debil opet ostavio 13 na klupi. Zato neprijateljski Shawcross i Matic sa 8 i 6 cekaju ko zapete puske :(Valjda ce igrati Kolarjev i Mirallas ove druge utakmice. Edited April 13, 2014 by Feindouno
Dziber Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Nije to nista, imam 26 na klupi (bez ), na terenu 48 uz minus 8. David Silva good buy
Прслин Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 (edited) Код мене Ивановић и Кејхил 17, а Копкила има Азпија који је узео 6... Бонуси Њему капитен Јаја, мени Агуеро Њему остали још Џонсон, Џеко и Лукаку, а мени Маноне, Забалета, Мираљаш и Агуеро (к) Након урачунатих -8 водим 35:33 Губим сигурно Edited April 13, 2014 by Прслин
nbg4ever Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) Uf, iako imam vise nego pristojno kolo do sada, ova brljotina sa Celsijevcima me uzasno nervira. Uzasno! Hteo sam da igram Terija umesto Azara, a da prodam Soa za Bejnsa. Onda neko pusti buvu da je Teri povredjen, a Murinjo otkaze konferenciju. Posto u timu imam Hadlstona, kao i zute Terija, Azara i Jaju, prodajom Soa ostajem bez jednog igraca ako Jaja ne zaigra. I tako prodam Terija, Soa ubacim u prvih 11, a Ivanovica ostavim na klupi Sad nemam Terija za Sanderlend kuci, a imam beskorisnog sotonu sa dva poena u timu. Jeste da je samo 6p u pitanju, ali uf... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited April 13, 2014 by nbg4ever
Прслин Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 А, значи пишемо и глупости са трансферима? Доведем Мираљаша за -4 да би Стерлинг остао на клупи.
malkin Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 sve sve, ali kojim me pogledom gleda Maršal sa klupe. eto ti malkine tvoj buđavi Manone i njegovih 5-6 poena, pa sad pobedi ako te nije sramota.
nbg4ever Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 E jbga, Prsline. Ti gledas samo h2h, a i onako si reko da ces zrtvovati ovo kolo. Mada mi nije bas najjasnije sta si hteo sa Miraljasom, jer Everton (uprkos formi) i nema neki raspored do kraja. Ja pokusavam da sprintom u finisu uskocim u top 1000, ako je ikako moguce (missim... kad, ako ne sad?). Sto se heda tice, nadam se da sam nakon ovog kola obezbedio opstanak Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
malkin Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 i ja sam doveo Miraljaša za ovo kolo, za -4. računao sam da hit od -4 može da se gleda kao hit od -2 kad se ima dgw. plus sam bio ohrabren time kako je igrao prošle nedelje pa sam se nadao da će jednu da startuje a u drugoj makar da uđe sa klupe... nije se isplatilo, izgleda, mada sam ga doveo umesto Mate pa još ima nade da mi se potez isplati. naravno, transfer Miraljaš--->Erikšen je već obavljen. jubilarni treći put ove sezone dovodim Eriksena, ne smem da zamislim na koji način će ovog puta da izneveri očekivanja.
nbg4ever Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Malkine, jel ste se ti i Fei odlepili jedan od drugog, u poslednja 3-4 meseca? Kad god pogledam tabelu, vas dvoje ste 9&10 :D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Прслин Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 E jbga, Prsline. Ti gledas samo h2h, a i onako si reko da ces zrtvovati ovo kolo. Mada mi nije bas najjasnije sta si hteo sa Miraljasom, jer Everton (uprkos formi) i nema neki raspored do kraja. Ja pokusavam da sprintom u finisu uskocim u top 1000, ako je ikako moguce (missim... kad, ako ne sad?). Sto se heda tice, nadam se da sam nakon ovog kola obezbedio opstanak Sent from my Nexus 4 using Tapatalk То је Пппремијер, бориш се за топ1000 и опстанак Рекао сам да ћу жртвовати са -24, па сам се предомислио, -8 је just an ordinary day at the office за мене и мој тим. Предомислио сам се из романтичних разлога: било ми жао да пропустим петину забаве која нам је остала до краја сезоне. Изгледа да су ми дружење и зајебанција важнији чак и од опстанка у лиги. :)
Recommended Posts