April 13, 201411 yr kakav sam nemač pojma, Milner se iznenada pojavljuje i preokreće stvar. Silva vaistinu gospodin.
April 13, 201411 yr Timmi i ja igramo kripl fajt, on ima Aguera i Kolarova a ja Yayu© i Stukija.. Očekujem da mi Timmijevci presude protiv Sanderlenda :( A evo i Aguera
April 13, 201411 yr Silva David kapiten oće biti asistencija za Silvu? Ne vidim razlig da ne bude. Edited April 13, 201411 yr by ducca
April 13, 201411 yr šta učini ovaj fantazi, ja mu dođem nekakav kao navijač Liverpula a sad se nadam da će Aguero da im zabije
April 13, 201411 yr Silva umjesto Hazarda, bravo Fei. Samo da Kun nije glup imao bi 2 gola i asist. Lose je sto je i Stuki povrijedjen, moracu u minus.
April 13, 201411 yr Timmi i ja igramo kripl fajt, on ima Aguera i Kolarova a ja Yayu© i Stukija.. Očekujem da mi Timmijevci presude protiv Sanderlenda :( A evo i Aguera ma dobicu ja vjerovatno, ali kakav jebeni raspad. pelegrini i martinez kurac da puse.
April 13, 201411 yr Dileme da li umjesto Hazarda dovesti Silvu ili Mirallasa i da li traku staviti Jaji ili Sukiju su pogadjate kako rijesene
April 13, 201411 yr Stavio sam Jaji sto mi je donijelo cijela 2 poena. Cijenim da nece igrati u srijedu.
April 13, 201411 yr Aj javite pogadjaliku i koliko gubim. Ma pogadjalica ne radi, nisu jos obracunali nista, svako moze da vidi samo svoju prognozu. Ja sam i dalje na -15.