Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

On 13. 4. 2014. at 10:26, Tolaa said:

Ne znam, posto iz nekog razloga jos nisu obracunali rezultate, pa mogu da vidim samo svoju prognozu.

Ja sam promasio dzokera, a i pored toga sam na +45

• Replies 5.1k
  • Views 173.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 13. 4. 2014. at 9:59, Tolaa said:

Cestitke Mjukiju. Puncheon zabio, CRY nije primio, EVE nije primio... Sve sto je moglo da podje naopako, poslo je.

Na pogadjalici isto katastrofalno, -15. 

Sad mogu da prihvatim cestitke, valjda. Odose jaja Jaji, jbga :(

Jaja neprijateljev kapiten, ali i važan šaraf u mom veznom redu... sa fantazi stanovišta imam ozbiljno pomešana osećanja.

Nema sta da mesas. Jaju ima svako. Jedina razlika je da li je kapiten ili ne. Ako nije, pevaj

:isuse: Pretpostavljam da ovo znaci da preskace i Sunderland, bas katastrofa. A 20-ak minuta pre deadline-a sam prebacila traku na njega.

Kakav ce ovo shift da izazove na trzistu, uzas. Haz i Jaja aut, bar milion transfera u narednih nedelju dve ce biti potroseno na njih

On 13. 4. 2014. at 12:53, nbg4ever said:

Nema sta da mesas. Jaju ima svako. Jedina razlika je da li je kapiten ili ne. Ako nije, pevaj

imaš pravo, nisam uzeo u obzir procenat vlasnika Jajetovih.

bedak mi samo što će mnogi Jajetovi vlasnici sad da uzmu Silvu ako ispadne da je povreda ozbiljnija.

On 13. 4. 2014. at 12:56, nbg4ever said:

Kakav ce ovo shift da izazove na trzistu, uzas. Haz i Jaja aut, bar milion transfera u narednih nedelju dve ce biti potroseno na njih

dođe mi da ovog trenutka kupim opet Matu za Jajeta.

Ja sam vec na transfers strani i gledam sta cu da uradim sa viskom para :D

Vajld kard, kucke!

^ ja sam juce hteo da torpedujem Azara za Eriksena, ali ne zelim da se zajebavam sa transferima jos uvek. Izgubicu mozda 0.4-0.5 ali cu i zaraditi pare na Panceonu, Vordu, Lukakuu.

Edited by nbg4ever

i dobro, šta sad Pelegrinija sprečava da uvede svog najboljeg igrača, strelca i napadača koji je sasvim fit i zdrav i spreman za nastup?

On 13. 4. 2014. at 12:58, nbg4ever said:

^ ja sam juce hteo da torpedujem Azara za Eriksena, ali ne zelim da se zajebavam sa transferima jos uvek. Izgubicu mozda 0.4-0.5 ali cu i zaraditi pare na Panceonu, Vordu, Lukakuu.

ma daj, tim ti vredi koliko--115? i ima 4 nedelje do kraja, šta te briga za 0.5 meleona :D

Hazarda sam vec sutnuo, mogao bih i presvetog Yayu.

Lukaku kapiten, isto sranje ako osvoji jednocifreno.

Pa to, nije me briga :D

Zajebo sam se sa Aguerom pred Barselonu, i naucio sam svoju lekciju

2014-04-131841.jpg

Edited by nbg4ever

Prasline, neće nam ovaj uvesti Aguera. pre će i Leskot ući kako je krenulo.

Milner jebote.

Edited by malkin

Svileni, kersme

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk