malkin Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 pa što crni Prasline? jedino ako hoćeš da se nakrcaš dgw igračkim kadrom, ali ni tu nema baš toliko mogućnosti za velike poene izvan nekoliko templejt igrača... sačekaj bar petak veče, subotu pre podne, konferencine i fitnes testove, ne podleži iskušenju.
Прслин Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 pa što crni Prasline? У последњих неколико дуела имам јако мало поена, прошло коло победа али са трећим најгорим резултатом у лиги... DGW губим сигурно јер противник има и тим и распоред. Ако жртвујем коло биће ми веће шансе да у последња 4 дођем до две победе колико процењујем да ће ми бити довољно за опстанак.
nbg4ever Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Vest Hem, nomen est omen Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Feindouno Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Mozda cu i sam u minus, vec sam napravio 2 transfera sto je 2 vise nego u posljednje 3-4 sedmice
nbg4ever Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Sad je i Teri povredjen. Jbte, padaju kao muve. Imam tri zuta igraca i jednog bez utakmice. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
nbg4ever Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Ta nisam Prslin pa da darujem rivale. Imam novaca i besplatnih transefra, preliva. Aj priznaj koga dovodis za Djeja? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Tolaa Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 A, da, ti imas WC. Ugovor sa Dzejevom zamenom je vec potpisan, ostalo je pitanje kome ce traka, zutom Jaji ili nekom drugom.
Behemoth Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Velike nade polazem u Evertonovu odbranu u ovom kolu.
clever bastard Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Prvi put nakon sto godina Suki mi nije kapiten, nisam mogao da odolim Yayinom duplom kolu. Takodje sam izbacio rovitog Hazarda i sansu ukazao duplom Mirallasu koji se nije proslavio u prethodna dva puta kad sam ga angazovao. Valjda ce biti treca sreca. Ili to ili Championshippp.
Прслин Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Отишао сам само у минус осам. За победу ми је потребно да Агуеро © сабије, да не буде пенала у дербију и да Мираљаш у обе заједно буде ту негде са Џерардом и Лаланом. :racunanje: Copkillah, честитам.
malkin Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Miraljaš na klupi, jbg. valjda to znači da će da startuje sledeću, inače džabe sam ga dovodio.
Прслин Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Увек је тако са Мираљашем. Ја се свеједно надам да ће донети бар 8 бодова у две.
Recommended Posts