April 7, 201411 yr Author Победа 45:43. Сутра ћу да се радујем, сада се осећам као да су ме коњима развлачили 90 минута.
April 7, 201411 yr Uf, kakva pobeda.. U subotu me Mata i Bane ružno karaju, ali juče Coleman i Mirallas približavaju na -6 da bi moćni Adebajor večeras totalno preokrenuo A da, za Sunderland nisu igrali Rooney i Dawson, niti iko sa klupe, malo i mene da usere Ako ostanem u Lizi to će biti zbog ove pobede :D
April 7, 201411 yr Vratio se na drugo mesto, nadam se da u ovoj seriji na papiru laksih utakmica necu proci kao moji konkurenti za visi rang koji su potpuno neocekivano pogubili bodove protiv neaktivnih timova.
April 7, 201411 yr On 7. 4. 2014. at 22:27, Прслин said: Браво, Малкине! Честитке на титули као и на начину на који си дошао до ње. hvala lepo, Prasline. nadam se da ćemo se dogodine nadmetati u najvišem rangu.
April 7, 201411 yr Najgore kolo ikad u picku materinu! Izmedju ovog poraza i prethodnog od jos kretenskije neaktivne ekipe Karton City sam imao seriju od 9 pobjeda.
April 8, 201411 yr Ja ne znam zasto se tripujem da sam bezbedan u h2h-u Sta god da uradim, uvek sam na 2 pobede od zone ispadanja. Jebe me cinjenica da nemam nijedan neresen do sada Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
April 8, 201411 yr On 8. 4. 2014. at 7:07, Timmi said: dobro, jel sad vrijeme da se upise gol mirallasu? +2 povlacim ono o "prebijanju," tu smo negde malkin i ja
April 8, 201411 yr ma koje crno prebijanje, ti bi u ovom koli tukao 80% lige, ja sam realno imao jedno od najboljih kola i opet je ispalo prilično tesno. @nbg tebi i dalje piše wildcard available. ja sam očekivao aktiviranje još u subotu...