Lezilebovich Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Imao sam 18 prednosti, a protivnik jos Ericssena... I sad strepim :-(
Прслин Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Победа 45:43. Сутра ћу да се радујем, сада се осећам као да су ме коњима развлачили 90 минута.
zoki Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Uf, kakva pobeda.. U subotu me Mata i Bane ružno karaju, ali juče Coleman i Mirallas približavaju na -6 da bi moćni Adebajor večeras totalno preokrenuo A da, za Sunderland nisu igrali Rooney i Dawson, niti iko sa klupe, malo i mene da usere Ako ostanem u Lizi to će biti zbog ove pobede :D
nick1986 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Vratio se na drugo mesto, nadam se da u ovoj seriji na papiru laksih utakmica necu proci kao moji konkurenti za visi rang koji su potpuno neocekivano pogubili bodove protiv neaktivnih timova.
Прслин Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Браво, Малкине! Честитке на титули као и на начину на који си дошао до ње.
malkin Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Браво, Малкине! Честитке на титули као и на начину на који си дошао до ње. hvala lepo, Prasline. nadam se da ćemo se dogodine nadmetati u najvišem rangu.
Feindouno Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Najgore kolo ikad u picku materinu! Izmedju ovog poraza i prethodnog od jos kretenskije neaktivne ekipe Karton City sam imao seriju od 9 pobjeda.
nbg4ever Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ja ne znam zasto se tripujem da sam bezbedan u h2h-u Sta god da uradim, uvek sam na 2 pobede od zone ispadanja. Jebe me cinjenica da nemam nijedan neresen do sada Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Lezilebovich Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 ako se to desi, to će mi biti drugi vezani poraz za zapisničkim stolom :(
Timmi Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 idemo fa, mirallas duz puan. ili ulecem opasan dinamitom.
Dziber Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 dobro, jel sad vrijeme da se upise gol mirallasu? +2 povlacim ono o "prebijanju," tu smo negde malkin i ja
malkin Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 ma koje crno prebijanje, ti bi u ovom koli tukao 80% lige, ja sam realno imao jedno od najboljih kola i opet je ispalo prilično tesno. @nbg tebi i dalje piše wildcard available. ja sam očekivao aktiviranje još u subotu...
nbg4ever Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 A? Ma, odustao sam od tog plana... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts