Feindouno Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Patim i ja posto neprijateljski Begovic brani penale
Feindouno Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Da li je moguce da ce Azpilicueta uzeti bonus prvi put u zivotu
Tolaa Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Moguce, zato sto igra za copkillaha. Ispostova ga Celzi, a cak nije hteo ni ime da im uzme.
John Coltrane Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Jos samo Zableta da ti se upise i da cestitam Dobro jeeeee, iskukao si Matu big time. @ Praslin Zvanicna Jagodina cuti povodom vaseg "sjajnog izdanja".
Behemoth Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 E znaci ja sam car. Jutros pola sata razmisljam i vagam da li da stavim Mutcha ili Puncheona, i jedva prelomim za prvog, kao redovnije igra, a i igra kod kuce, i na kraju Sad bih bio miran pred nastavak kola protiv Buljarica, ovako Stones, Stevica i Stuki protiv njegovih Llorisa, Colemana i Lukakare, a vodim 22-21.
Tolaa Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Mogao je Lukaku da ga metne vala... <_< Nista, Stuki 10 golova. Edited April 6, 2014 by Tolaa
Прслин Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Ааааааааа Целе недеље пратим сајтове, држим уво на шинама, њушим ваздух и онда синоћ опрезно, уз гугловање и још једну проверу, лагано доведем јебеног Рунија! Аааааааааааа Уместо Лукакуа, наравно.
Timmi Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Уместо Лукакуа, наравно. kakav si ti noob i to manje zbog ovog kola.
Feindouno Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 13 razlike gubim od pokojnog adasevica :(Suarez mora dati gol!
copkillah Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 13 razlike gubim od pokojnog adasevica :( Suarez mora dati gol! Samo jedan?
Feindouno Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Da, to bi bilo ok. Nevjerovatno je da sam dobio citav vrh Championshipa, sve redom bukvalno a izgubicu od pokojne ekipe. Prethodni poraz mi je bio od posljednjeg na tabeli koji nikad nije ni bio aktivan
Recommended Posts