San Epifanio Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Dobro je da sam na vreme ustao i video da je Runi aut. Uz Dzeka i Lambera ne treba mi Suki ovo kolo Jos samo Zableta da ti se upise i da cestitam
nbg4ever Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Bolje da sam ostao da lezim na onoj klupi. Huane, Huane A i Panceon. Pogledam klupu danas i pitam se sto mi je Vord prvi. Onda shvatim da ne pamtim kada mi je poslednji put igrac iz postave propustio mec, pa na klupu ne trosim mnogo razmisljanja. I desi se Hadlston Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Прслин Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 (edited) Какав дуел титана са Моћом... Води 13:10, а пола смо играча потрошили Едит: само што су њему на клупи Сперони са 7 и Ворд са 5, а мени Демел и неки шабани хихихихи Edited April 5, 2014 by Прслин
Прслин Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 А ја се смејем Моћи. Да могу сада да се пребацим у Чемпионшип, да се не мучим више.
Tolaa Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Imam 8 poena od 4 igraca, od toga 6 Jajinih. Azar, koji mi je pored Stukija bio jedina uzdanica koju protivnik nema, ce uci za 1 poen, taman da mi ne udje Chester sa 6. A ni sa Chesterom nemam neke sanse, ali makar castan poraz.
Recommended Posts