Dziber Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 daj mu traku, iskoristi ga maximalno, momak ne igra sledece kolo...
Прслин Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Аааааааааа Не игра ни ово, јутрос су јавили. Аааааааааааа
John Coltrane Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Zbog Runija udjoh u minus 4 boda, ubacih Dzeku Dzeksona na brzinu (valjda nece poceti Negredo) Prasline, nesto te pravosudni-Moca prozivao na draftu.
ducca Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Stvarno ste paceri. Da ste pogledali raspored Utd-a narednih kola i uzeli u obzir da najbolji igrac ima mec sezone za 4 dana logicno je bilo prodati/ne kupiti istog pred ovo kolo. Ja ga jos pre 2 dana istovario...
malkin Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Od vodećih timova, u ovom kolom samo ti i ja igramo protiv aktivnih. I žreb su namestili.strašno šta se radi. nego u pppremieru opak derbi, totnam protivu hala čiji se menadžer izgleda sinoć zapio. oba tima razvaljuju u klasiku a ovaj prvi je i vodećem Lezilebu u pppremijeru došao na dva poena.
nbg4ever Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Zapio se i povracao celo jutro. Ali ipak bio dovoljno trezan da opruzen na klupi, kupi Silvu Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Dziber Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 pa daj ovo je stvarno presmesno,opet lopta udara jaje na penalu penal penal penal penal
ducca Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Au kurac vise sa ovim penalima, pogubih sve zbog Yayijih golova iz penala (i bonusa koje dobija za to).
nbg4ever Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Uf, ode Dzej. Gadno :( Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
nbg4ever Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Ekeke :D Ne moz' bolje. Tot ima Zabaletu, Demija i Lalanu *i Dzeja, al nad time necu da seirim Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited April 5, 2014 by nbg4ever
Feindouno Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Zajeban je adasevic, igram sad protiv njega i samo 2 Rikijeva gola me dijele od poraza jos jedan...
Tolaa Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Moj Dzeki ode, copkillahov Dzeki assist. Championship zono, eve me!
Recommended Posts