nbg4ever Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Ocajno kolo. Mata, Suki, So... i to je to Necu ni da gledam sajt do sledeceg kola Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sam Spade Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Seme, čestitam, pošteno si me porazio i prekinuo niz od 15 utakmica bez poraza. još 3 boda fale za titulu, moraću da ih tražim protivu nekog manje raspoloženog rivala. Reci koji sam car :misko: Kasno sam počeo da pobeđujem :(
Dziber Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 treci poraz u nizu znaci samo jedno: odracu malkina ko zeca
malkin Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 jbg, to je taj 1 neki teret i cena uspeha i dominacije: svi ti žele skalp, svima je najvažnije tebe da pobede... biće dobar meč, ne sumnjam, a zeleni travnjak će odlučiti. Đeko, Šurle, Jelavić, Nolan i Miraljaš, to je osovina tima za respekt, nema meni spavanja na lovorikama. nego gledam kakva ti je odbrana (bar u prošlom kolu): Ivanović, Škrtel, Evra, Fonte, Zabaleta. skuplja maltene od veznog reda.
Feindouno Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Aj malkine vezi jos 3-4 poraza da zakuvamo do kraja
malkin Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 pa pazi, nije nemoguće, imam Anđusa pa Koltrejna, u pretposlednjem kolu Spojlerovce... sve se to da izgubiti. jedino što između idem na adaševića i loblowa čiji su timovi odavno upokojeni. doduše, adaševiću u navali spremno stoje RVP i Remi, ako se oporave do tog 35. kola može da bude svašta. nije da ne bi bilo kul da poslednje kolo nešto odlučuje -_- možda da apeluješ na adaševića i loblowa da se opet aktiviraju :D
Feindouno Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Zajeban je adasevic, igram sad protiv njega i samo 2 Rikijeva gola me dijele od poraza
Dziber Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Đeko, Šurle, Jelavić, Nolan i Miraljaš, to je osovina tima za respekt
Zigara Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Bas sam se obradovao kada sam video da je ova tema ovako popularna na ovom forumu posto sam i sam zaludjenik za FPL. Sledece sezone ce te imati jos jacu konkurenciju.
Прслин Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Може, али да промениш ник јер нико неће да се бори за друго место :ziga: :ziga: :ziga:
Zigara Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Imam 1966 ali ovo mi je najgora sezona u poslednje 3 god. Prosle sam npr bio 448. u generalnom plasmanu i 5. u Srbiji a ceo januar sam bio prvi.Medjutim pravio se pametan u zadnjih 7-8 kola bez Bejla i naravno ispao majmun.:D
Sam Spade Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 pa pazi, nije nemoguće, imam Anđusa pa Koltrejna, u pretposlednjem kolu Spojlerovce... sve se to da izgubiti. jedino što između idem na adaševića i loblowa čiji su timovi odavno upokojeni. doduše, adaševiću u navali spremno stoje RVP i Remi, ako se oporave do tog 35. kola može da bude svašta. nije da ne bi bilo kul da poslednje kolo nešto odlučuje -_- možda da apeluješ na adaševića i loblowa da se opet aktiviraju :D Od vodećih timova, u ovom kolom samo ti i ja igramo protiv aktivnih. I žreb su namestili.
nbg4ever Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Sve cu vas jebafu ,brljm brljam Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Прслин Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Ааааааааа Целе недеље пратим сајтове, држим уво на шинама, њушим ваздух и онда синоћ опрезно, уз гугловање и још једну проверу, лагано доведем јебеног Рунија! Аааааааааааа
Recommended Posts