Feindouno Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Mislim da sam upravo odlucio da i ove godine igram bez RVP-a.Lukaku-Benteke-Lambert su sasma™ dovoljni a ovih dodatnih 6.5 mi ipak pravi ogromnu razliku u sredini.edit: zasto je Uolkot zut kad je juce igrao i dao gol? Edited August 15, 2013 by Feindouno
Прслин Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Ima sizofreniju ili malariju, nisam zapamtio. Ne uzimaj ga ni slucajno.
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Lukaku-Benteke-Lambert+:oOtprilike nam je i ostatak tima tu neđe. Ja ću se potrudim da ne menjam više ovo što sam sklopio pre par dana, ne mogu da lupam glavu...a i što se više opteretim obično bude sve gore. :(
Tolaa Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ispade da niko nema Persu u timu. Bice sutra masovne kupovine.
ducca Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ma kurac nema, nekolicina je samo malo glasna u pokusajima da sebe ubedi da rade pravu stvar . Ko ga nema pasce WC vec u septembru posto ce morati da se istuba tim da se oslobodi kesh. RvP all d way.Inace sjebaste me sad s tim Westwoodom, taman sam mislio da sam zatvorio konstrukciju sa Manonetom. Odoh da trazim izvestaje sa svih Sunderlandobih tekmi. Zadnje 2 su branili jedan pa drugi po celu tekmu.
copkillah Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Kakav golman Sanderlenda, ste normalni, ne ložite se previše na Di Kanija, sačekajte malo.
Прслин Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Koje je najsmesnije ime na koje ste naleteli u ostalim ligama koje igrate? Sada videh Michu In De Gea Bar, podsetilo me na mog visegodisnjeg favorita Diaby Does Gallas. :D
Moća Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Jepte se sad opet razmisljam da vratim Pericu u tim <_<Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ma kakav crni perica, daj da pravimo tu mušku ligu gde su svi timovi sklopljeni kako je bog zapovedio! Mora neko da kaže odlučno NE one man teamovima! Perica večiti kapiten je like....totally not macho!! Pravi muškarac svake nedelje skrati sebi barem dve nedelje života jer je gađao između 6 opcija za kapitena i opet promašio.... <_<
Moća Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Pa ja sam celu proslu sezonu odigrao bez njega u nasoj ligi :fantom:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
San Epifanio Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) Kako da stavim Persija, kad onda ne bih mogao da sastavim tim od meni poznatih igraca :cry:Nego, ima li tesko povredjenih od srede? Edited August 16, 2013 by San Epifanio
pantelia Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ja sam bez Persija, barem u pocetku. A ima dovoljno steka u banci da se greska ispravi :)
zoki Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Idem i ja bez Perse bar do 4. kola! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts