March 22, 201411 yr Author Suki za Stukija, o jebote @Prslin Nisi li izgubio zbog te prodaje Gerrarda onomad? Imas na flashscore.com snimke svih golova pa vidi ko je asistirao. Нисам због тога, Јаје је имао асист па је разлика између њих била мања од разлике којом сам пукао. Делује да је Лукакара није дотакао.
March 22, 201411 yr De Gea; Rafael, Jones, Carrick, Buttner; Mata, Fletcher, Fellaini, Young; Kagawa; Rooney. i dobro, jel će Mata sad bar da igra na poziciji za koju su ga doveli?
March 22, 201411 yr Нисам због тога, Јаје је имао асист па је разлика између њих била мања од разлике којом сам пукао. Делује да је Лукакара није дотакао. Sad si valjda uspio da isprepisujes sve moje bitne igrace, nemamo ni devetoricu istih
March 22, 201411 yr Zasto kupiti Yayu kad mogu Silvu. Ne verujem da bukvalno cele sezone ko god odvali neko kolo ima ga protivnik, u kurac vise
March 22, 201411 yr nbg, jel imaš one statistike ko je najčešći kapiten u prvih 10k, 100k i slično? dokle god je Suki ispod nekih 97% biće neke vajde :D
March 22, 201411 yr Author Sad si valjda uspio da isprepisujes sve moje bitne igrace, nemamo ni devetoricu istih Јаја је твој, осталих 8 си ти мазнуо од мене, љубитељу Рунија и Озила. Како мислиш да сам стигао твојих 9 победа предности?
March 22, 201411 yr Kakva golcina Fernandinja, pati Tolaa Meni 40, a tebi 20 poena manje, moglo je i gore da bude. Edited March 22, 201411 yr by Naa
March 22, 201411 yr Јаја је твој, осталих 8 си ти мазнуо од мене, љубитељу Рунија и Озила. Како мислиш да сам стигао твојих 9 победа предности? Tako sto si imao sve iste igrace da ponistis moje a sralo te sa kojekakvim Mutchevima i sl Jeste Suki i Stuki su tvoji, kako da ne... drzao si Kerola do proslog kola.
March 22, 201411 yr Meni 40, a tebi 20 poena manje, moglo je i gore da bude. 45 jadnih bodova. -30 na Njukaslu u 90+4 i -15 na Evertonu u 90+2 :(