Baba Ji Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) vidim da su kolege pobunjenici podlegli pritisku, glupo je da budem jedini drkadzija pa sam i ja napravio novi klub i ubacio ga u ligu. ajmo neki RMT, sta ste se stisli? :) evo ja cu prvi: Foster (Migs)/DavisZaba Ivan Reid(Collins) Brayford Chester Walcott Nolan Silva Hazard Bolero Lukaku Anelka Dzekobice jos promena do pocetka sigurno, moram jos da promislim posle ovih internacionalnih, a i bice transfera znacajnih do subote koji ce mi sjebati koncepciju, znam to i osecam. aj rmt-ujte ovu bijedu :)*jedno pitanje: da li da prijavim ovaj drugi tim ili mogu da ostavim i original za pppclassic (posto ce se timovi mozda razlikovati)? Edited August 15, 2013 by Baba Ji
Feindouno Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (Migs)/Davis,. Zaba Ivan, Brayford, Chester, Boleronavedene rijeci su mi nepoznate, moze prevod? /shimpr
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Treba da organizujemo jednu dodatnu ligu za nas prave muškarce koji planiramo izgurati celu sezonu persiless. (drugim rečima za nas bez takmičarskih motiva :( )
Прслин Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 (edited) Foster (Migs)/DavisZaba Ivan Reid(Collins) Brayford Chester Walcott Nolan Silva Hazard Bolero Lukaku Anelka DzekoSva tri napadaca su ti u rotaciji svojih timova. Neki put ces da razbijes, ali mogu da zamislim i scenario u kome niko od njih ne igra.Sto se ppp klasika tice, ja tamo od prosle godine imam 2 tima: ovaj i draftovani.Feiju, sve cu da ti objasnim cim krene Nasa liga. Edited August 15, 2013 by Праслин
Feindouno Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Najzanimljiviji je taj zaba Ivan, moze i slika uz objasnjenje.
Baba Ji Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 ah, kakva skupina neznalica, gde vam je intuicija?! :Devo, kad moram da nacrtam:Migs - MignoletDavis - Davis (Southampton)Brayford - zakrpa iz (Cardiff), Chester - zakrpa (Hull)Zaba - letaIvan - ovic(zaba ivan nije jedan igrac, nazalost :))Bolero - Ravel Morrison (W. Ham)@praslin: ovo je tim samo za prva tri kola, posle treceg ce da padne WC najverovatnije, a do tada se nadam da ce ovi nesto da urade.
Прслин Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Ako je za prva tri onda ok napad, ali golmani? Jesi video sa kim igra Pool u prva tri kola? A Davis je rezerva Borucu.
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Ko će da brani za Sanderlend? Edited August 15, 2013 by bob loblaw
Pokojni Ruxin Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 I meni stoji Manone, ali plašim se da je ipak Westwood bliži golu....prasline imaš li ti koju pametnu da prozboriš na ovu temu?
Прслин Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Ne.Na pamet mi ne pada da pokusavam da provalim sta je u glavi onog ludaka Di Kanija. :smoris:
Baba Ji Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 na forumu navijaci tipuju na Westwooda, ne bih uzimao u obzir ni jednog, pogotovo sto imaju tezak raspored na pocetku.@praslin - za Mignoleta sam sentimentalno vezan, mada kao sto rekoh, ovo je tim za prva tri kola, dok se ne iskristalise situacija. Davis je 4.0, a ima sanse da zaigra ako Boruc bude brljavio, u svakom slucaju drugi golman mi je uvek 4.0 a kao sto znas, nije bas neki izbor u toj klasi.
Recommended Posts