Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

vidim da su kolege pobunjenici podlegli pritisku, glupo je da budem jedini drkadzija pa sam i ja napravio novi klub i ubacio ga u ligu. ajmo neki RMT, sta ste se stisli? :) evo ja cu prvi: Foster (Migs)/DavisZaba Ivan Reid(Collins) Brayford Chester Walcott Nolan Silva Hazard Bolero Lukaku Anelka Dzekobice jos promena do pocetka sigurno, moram jos da promislim posle ovih internacionalnih, a i bice transfera znacajnih do subote koji ce mi sjebati koncepciju, znam to i osecam. aj rmt-ujte ovu bijedu :)*jedno pitanje: da li da prijavim ovaj drugi tim ili mogu da ostavim i original za pppclassic (posto ce se timovi mozda razlikovati)?

Edited by Baba Ji

(Migs)/Davis,. Zaba Ivan, Brayford, Chester, Boleronavedene rijeci su mi nepoznate, moze prevod? /shimpr

Bolero je sladoled, toliko znam...

a mozda je i grupa iz 80-ih

Treba da organizujemo jednu dodatnu ligu za nas prave muškarce koji planiramo izgurati celu sezonu persiless. evilsmile.gif(drugim rečima za nas bez takmičarskih motiva :( )

• Author
Foster (Migs)/DavisZaba Ivan Reid(Collins) Brayford Chester Walcott Nolan Silva Hazard Bolero Lukaku Anelka Dzeko
Sva tri napadaca su ti u rotaciji svojih timova. Neki put ces da razbijes, ali mogu da zamislim i scenario u kome niko od njih ne igra.Sto se ppp klasika tice, ja tamo od prosle godine imam 2 tima: ovaj i draftovani.Feiju, sve cu da ti objasnim cim krene Nasa liga.

Edited by Праслин

Najzanimljiviji je taj zaba Ivan, moze i slika uz objasnjenje.

demotivacija.rs_Zaba-_-Ivan-zna-zasto..-_134670945041.jpg

ah, kakva skupina neznalica, gde vam je intuicija?! :Devo, kad moram da nacrtam:Migs - MignoletDavis - Davis (Southampton)Brayford - zakrpa iz (Cardiff), Chester - zakrpa (Hull)Zaba - letaIvan - ovic(zaba ivan nije jedan igrac, nazalost :))Bolero - Ravel Morrison (W. Ham)@praslin: ovo je tim samo za prva tri kola, posle treceg ce da padne WC najverovatnije, a do tada se nadam da ce ovi nesto da urade.

• Author

Ako je za prva tri onda ok napad, ali golmani? Jesi video sa kim igra Pool u prva tri kola? A Davis je rezerva Borucu.

Ko će da brani za Sanderlend?

Edited by bob loblaw

To i mene zanima. Tipujem na Manonea

I meni stoji Manone, ali plašim se da je ipak Westwood bliži golu....prasline imaš li ti koju pametnu da prozboriš na ovu temu?

• Author

Ne.Na pamet mi ne pada da pokusavam da provalim sta je u glavi onog ludaka Di Kanija. :smoris:

na forumu navijaci tipuju na Westwooda, ne bih uzimao u obzir ni jednog, pogotovo sto imaju tezak raspored na pocetku.@praslin - za Mignoleta sam sentimentalno vezan, mada kao sto rekoh, ovo je tim za prva tri kola, dok se ne iskristalise situacija. Davis je 4.0, a ima sanse da zaigra ako Boruc bude brljavio, u svakom slucaju drugi golman mi je uvek 4.0 a kao sto znas, nije bas neki izbor u toj klasi.