March 15, 201411 yr Moja uzdanica u odbrani Kompani dobija crveni u 9. minutu Skoro pa sam anulirao Halov transfer vise. Sent from my HTC using Tapatalk
March 15, 201411 yr Moja uzdanica u odbrani Kompani dobija crveni u 9. minutu Skoro pa sam anulirao Halov transfer vise. Veoma lepo :* Naravno, nesudjeni Silva i Jaje u kolaboraciji :( Sent from my HTC using Tapatalk Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
March 15, 201411 yr . Има га и цењени противник са зачеља и надао сам се да ћу стићи -8 тиме што ћу да узмем другог голмана и што ћу капитенску дати Лукакари а не Суарезу. Imaš samo -4 kojih već nadoknađuješ Jajetom :(
March 15, 201411 yr Kralj je extra transfer iskoristio na Aguera. :0.6: I stavio mu traku. :0.6: I nema Yayu cara. :0.6: Da se ubijem ako izgubim.
March 15, 201411 yr eto za šta si se uhvatio od celog mog posta. jbg, samo sam realan. muslin i ja imamo maltene isti tim, osim što ja imam Silvu Strašno
March 15, 201411 yr Strašno bio sam ubeđen da si doveo Lukakua umesto Džeja. ovako ima šanse da bude zanimljivije nego što sam očekivao.
March 15, 201411 yr nema srece mukica :( kako tebi ide? brinem se jer si još pre nedelju dana bio malodušan. Topolice i Spojlerovici u maloj prednosti u odnosu na mene ali to ce se promjeniti vec u iducem kolu (na vecu prednost).
March 15, 201411 yr Evo i asistencije i tri bonusa za Silvu. Ja sam ok valjda, Yaya, Zaba i 15 poena na pogadjalici.
March 15, 201411 yr Pa naravno da neaktivni protivnik ima nikog drugog do Dzeka u timu. Lepo je krenulo...
March 15, 201411 yr Evo i asistencije i tri bonusa za Silvu. Ja sam ok valjda, Yaya, Zaba i 15 poena na pogadjalici. jaooooo, pogađalica... potpuno sam zaboravio... Edited March 15, 201411 yr by zoki82