Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Kao i 10 puta do sad, racunaj na divine intervention :fantom:

Nisi valjda ocekivao da cu da se uhvatim za price o laznom odlasku i pustim suzicu? Dajte molim vas.

Nevjerovatno kakve ti diletante imas u timu, sve sem muslinove pobjede bice kosmicka nepravda.

Uostalom muslin je ozbiljan igrac, ako je mogao mene da dobije tebe treba da ugazi 30 razlike.

• Replies 5.1k
  • Views 168.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ah, pa dobio sam ja već jednom leteće magarce, samo drugo je to vreme bilo. tad sam imao Remzaru, Runija i Aguera, a sad sve same diletante...

a ovo za 30 poena neću da komentarišem. ispašće da boljeg od sebe proglašavaš neozbiljnim igračem. to onda samo može da znači da kriviš zlu sreću i sudbinu za svoj položaj, a ta vrsta kukanja je baš onako neukusna, ne vole ljudi to da gledaju.

Boljeg od sebe? Gdje sam to Prslina proglasio neozbiljnim? :lol:

Imaces priliku da me dobijes 22 razlike u 38. kolu i stanes na kraj svim prozivkama :fantom:

Evo, napravio sam plan za vajld kard. Zastrasujuce deluje tim, prosto sam samog sebe odusevio.

Veoma mi je zao Misirki, Aston rivala, Sanderlenda, Cuvara Svonsicije i ubogog Celsija. Dobri ste ljudi, ali realno usracu vam se u zivot. Aj, ziveli :fantom:

Edited by nbg4ever

jedno tehničko pitanje: kad je baraž za pppremieršip u pitanju, jel se prosto rangiraju četiri ekipe iz baraža po svom klasik skoru ili se nekako sparuju pa upoređuju (npr. 17. iz prve lige protiv 4. iz  druge i 16. protiv 5.)?

nbg, ajde objavi tim da se divimo i zavidimo :D

@Fei

:lol:

ali baš 22 poena... nemam ja šta da dokazujem nekome ko je 19 poena iza mene na tabeli.

Dobro™

edit:
za baraz bi bilo logicno ovo u zagradi ali u sustini nebitno posto premierligasi nemaju sansi kako god okrenes.

Edited by Feindouno

:o

izdo si forum!

pa lepo ti to izgleda, i ja bi kad bi mogao... jedino se pitam, ovako napamet, da li je Manone najbolji golman... to jer jedini osim Harta ima dgw oba puta? plati Harta, nemoj da se stiskaš :P

A boli me tuki za golmana, zaista. Manone deluje dovoljno dobro, ima OK raspored do kraja i bez tih duplih kola.

Kad iscedim i poslenju kap iz Adrijana u 31. kolu, zamenicu ga za 3.9 Dzon Doa i teram tako do kraja.

OK, OK, legitimno. nego sam mu video raspored pa pomislio da mora da ima neko bolje rešenje. doduše, oće on često da dobije onaj treći poen i kad primi gol, pa i to može da bude korisno kad se igra dgw.

Upravo to. Manone, Dan, Ki, Bakuna nek dobiju po 5p svaki u duplim kolima i od njih puna kapa. Ne trazim cak ni klinove/asistencije/golove. Za to ce se pobrinuti napadacka elita

http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1314

prastajte sto do sad nisam upisao rezultate cetvrtfinala. samo jedan prvoligas ostao u igri za najvazniji trofej sezone.

Pretrgao si se oko organizacije finala najmasovnije takmičenja <_<

prekombinovao sam  ovo kolo, prvi put nemam jasno podeljene startere, klupu i kapitena, nego moram ja da odlučim, znači siugrno sam nešto zasro

Edited by muslin

• Author

Како сам се зајебао! Нисам ставио Боруца уместо Манонеа, а сигуран сам био да сам то још јуче обавио. Има га и цењени противник са зачеља и надао сам се да ћу стићи -8 тиме што ћу да узмем другог голмана и што ћу капитенску дати Лукакари а не Суарезу.

Па, добро. После 6 победа преживећу ваљда један пораз.

Cemu drama kad nece nijedan primiti gol.

Malo je falilo da stavim traku Colemanu.

• Author

Драма је што немам никога у одбрани из Евертона :(