malkin Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Velika dilema je da li ici sa kombinacijom Aguero, Jaja i Sterling/Ki, ili Jaja, Silva, Lukaku/Remi. Da li pozadi ici sa Halom, ili Njukaslom, itd. I jedno i drugo puno potencijala, ali moze da bude i ogromna razlika u krajnjem proizvodu. ne valja ti ni jedno ni drugo, Aguero+Silva ftw. Jaje je prevara.
Feindouno Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) I ja se protivim dovodjenju Yaya Tourea Fantazi savjet godine. (jos kad bih se sjetio ko je originalni autor) Edited March 9, 2014 by Feindouno
nbg4ever Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ne valja ti ni jedno ni drugo, Aguero+Silva ftw. Jaje je prevara. Cik pogodi koga sam izabrao
nbg4ever Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Djuru frizuru Ostaje mi da se nadam da je samo predostroznost u pitanju, ali mislim da ce opet biti bar mesec dana aut. Jbte, treci put ove sezone Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Feindouno Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Transfers in this gameweek » FWD Agüero MCI 65,283
malkin Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 dobre vesti jedna drugu stižu NEWCASTLE United have been rocked by a double injury blow – with Loic Remy and Mathieu Debuchy facing several weeks on the sidelines. The club will be without Remy – who has a calf problem – for three games, while Debuchy (groin) could miss the next four games.
Zoidberg Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Pobogu, pa i ja kupih Aguera u prvih pola sata od otvaranja transfer prozora. Mislio sam da će mu poludeti cena, što bi se verovatno i desilo da se nije "pokvario". Mada, videh da mu stoji 75% da će igrati, što znači da nije baš tragično. Ako i ne odigra ovo, biće spreman za sledeće duplo kolo. :) Sad je samo pitanje na koga potrošiti drugi transfer, a treba mi srednjak. Možda ne bi bilo loše uzeti nekog iz Arsenala, ali oni nemaju duplo kolo. A i da igraju, pitanje je ko tamo može najviše da doprinese. Remzi? Santi?
malkin Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 (edited) ma kakav Arsenal, jesi ti video njihov raspored? ja to ne bih ni štapom dirao pre gw35 a verovatno ni onda. plus izgleda ništa od Remzija za vikend. procitah negde... edit. imaju i oni dgw31. Edited March 13, 2014 by malkin
nbg4ever Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Stoji 75% zato sto jos nema zvanicnih informacija. I Ozila su povukli na poluvremenu, pa je covek aut bar nekoliko nedelja. Mrka kapa sto se tice Argentinca, a i Sitija an general. Od one utakmice sa Totenhemom su izgleda zaboravili kako se daju golovi. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Прслин Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 И ја се зајебао, падале цене Казорли и Адеу, па ме исфорсирали иако сам знао да је ризично. Чека се скен да се види како му је. 99% је пушагија за Хал, а мислим и да нема шансе да повеже 180' у дуплом колу.
Recommended Posts