Zoidberg Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Meni pominjani Aspilkueta bio kapiten. :) On i Oscar 14 poena, ukupno 17. No svejedno, rutinska pobeda protiv Konobara koju su na teren istrčali u sastavu: Kyle Walker, koji se proslavio sa 4 primljena gola. :) Konačnih 17:0 :0.6:
Behemoth Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ja dobio oba ova okrnjena kola. Ucvrstio sam se na 3. mestu. Sad sledi pakao, prvo Hull pa Arsenal u onom ludom 31. kolu.
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kralju srecno u finalu. Steta sto je ovako usrano koli doslo u 1 ovako bitnoj fazi kupa, ua za organizatora.
malkin Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 moj divni niz je prekinut ali ajde, em sam iščupao nerešeno em mi niko nije kriv--glup silazak u minus, glup izbor kapitena... još tri pobene da se obezbedi treće mesto, valjda neće biti problema.
Feindouno Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Mislim da je u Brodu spala knjiga na 6 slova, malkin je predaleko, Topolice i Spojlerovici u maloj prednosti u odnosu na mene ali to ce se promjeniti vec u iducem kolu (na vecu prednost). Rumuni i Morzevi jos drze korak a mislim da ce ovaj zaostatak ipak biti prevelik za letecu magarad.
ducca Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Čestitke ducci, lagano i zasluženo.. Hvala hvala, bilo je ipak realno imajuci u vidu broj aktivnih igrac u ovom kolu, iako nisam bog zna kakav optimista. Treba vezati bar jos 2 pobede ne bi li ikako ostao u igri za bilo sta sem direktnog ispadanja.
kralj Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Teško vala. Davljenici odbijaju dizgube. Skor ekipa od 10. do 17. mesta ponovo 6-0-1, a i taj jedan je pao u medjusobnom duelu.
nbg4ever Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Na velikoj sam muci zbog naredna dva kola. :( Od izvora dva putica... koji odabrati? Oba tima bi imala po 9 dabl igraca, oba jaka ko zemlja, a opet dve potpuno razlicite koncepcije.
malkin Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Na velikoj sam muci zbog naredna dva kola. :( Od izvora dva putica... koji odabrati? Oba tima bi imala po 9 dabl igraca, oba jaka ko zemlja, a opet dve potpuno razlicite koncepcije. ja bih pitao tvoje eksel spredšitove koji tim ima bolji raspored do kraja sezone, kraj se nazire. Siti, Čelski i Pool bez SAS dupliranja. Lukakara ako može. eto, to bih ja sebi napravio kad bih imao wc.
nbg4ever Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Ko kaze da cu da koristim wc? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
malkin Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) Ko kaze da cu da koristim wc? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk pa ti reče neka velika dilema, ja mislio najzad si rešio da okineš wc... a i meni ne treba mnogo pa da počnem da maštam o totalnom remontu tima. usput, svaka čast za ovo kolo + koliko vidim ima da dobiješ klasik kako je krenulo. Edited March 9, 2014 by malkin
nbg4ever Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Velika dilema je da li ici sa kombinacijom Aguero, Jaja i Sterling/Ki, ili Jaja, Silva, Lukaku/Remi. Da li pozadi ici sa Halom, ili Njukaslom, itd. I jedno i drugo puno potencijala, ali moze da bude i ogromna razlika u krajnjem proizvodu. Sto se WCa tice, u trijes prvom ce svaka budala da nakrka 10ak duplih, bez po muke. Jbga, ne mogu da igram sa 15 igraca. Greota da trosim divljaka tada. Taman tu negde dolazi do jednog preseka - dele se timovi koji se bore za nesto, od onih koji su sigurni. Everton i Vest Hem imaju slab raspored do kraja. Arsenalu se cisti ostatak sezone. Sanderlend i Siti imaju jos po dve nerasporedjene utakmice do kraja. Gledacu da pokrijem tih poslednjih 6-7 kola.
nbg4ever Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Sanderlend i Hal se svojski trude da upropaste 31. kolo
Recommended Posts