nbg4ever Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Pa Klajn i nije standardan. Meni igraju svi koje sam ocekivao. Neprijatelj potpuno neocekivano (dal suludo, ili briljantno) umesto Adebajora doveo Lamberta i kapitenovao ga. Bumo videli
malkin Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 kolko videh izveo je standardnih 11 u prethodnih 14 Čembers je startovao 12. ja ga dovedem--Klajn se vrati u tim.
ducca Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Pa jes ali u zadnje 2 tekme primili su po 3 komada, bilo je za ocekivati mozda tu izmenu. Nije bas zacementiran Chambers...
malkin Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 možda nije zacementiran, ali ne znam na koju foru je ovo "standardnih 11," Klajn je sve samo ne standardan još od novembra.
Zoidberg Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Lako je vama. Meni još uvek nijedan pulen nije video travnjak. :( Kako stoje stvari ostajem na 3 igrača. Acpilkueta © i Oscar koji igraju protiv Adebayora. :D Čak i kod ta tri igrača imam sukob interesa, a daj bobe pa Oscar odigra i 60 minuta. Jedina uteha, a i razlog zašto nisam pravio hazarderske izmene, je protivnik kome moooožda odigra Walker i to bez kapitenske trake. :D U svakom slučaju, možda ću morati da strepim do poslednjeg minuta i protiv jedne takve ekipe, tj. one man tima. :D Edited March 8, 2014 by DrZoidberg
malkin Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 koji je over/under za prosečan broj poena u ovom kolu? 12? :D
malkin Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kreg Nun eto koga je trebalo da uzmem za kapitena, kakav Mata...
Tolaa Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Neverovatno bitna pobeda! Hvala Dzeju i ostalim Sotonama.
nbg4ever Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Za sad, sasvim korektno. Jos ako bude koji bonus... Ostala jos cetvorka iz Londona na celu sa kapetanom ladje
nbg4ever Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Fala kurcu Jedino sto je moglo da me ujebe je da Lloris odbrani penal mom kapitenu. Minus desetak poena, u sekundi
Tolaa Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Sa 7 igraca imam 44 poena za sada bez bonusa. Toliko u nekim kolima nisam imala ni sa 11.
Recommended Posts