Tolaa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Neka kaze neko glupanu da je bogotac bogotac, makar davao golove na PES-u. +1. Evo i assist nakon sto je pretrcao pola terena.
malkin Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ma ja nisam planirao u ovom kolu da se bavim tim alternativnim formacijama. Šervud mrzi Eriksena (ne onoliko koliko ga ja sad mrzim!) a ni Nunu odjednom više nije zagrarantovano startovanje...
zoki Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Benteke koga ovom prilikom pozdravljam uz pesmu "život dajemo za goool i pevamo daj goool" Hvala lepo
Feindouno Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 I opet pucam od Prslina zato sto ga je kolosalno usralo u stotom minutu
Moća Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Izgleda pobeda protiv Cartmana :) Moj Bacuna dao gol na asistenciju njegovog Weimanna ali mu Ins izasao u 45-om pa je izjednaceno 62-62 medjutim prema preliminarnim rezultatima Bacuna dobija i 2 poena bonusa tako da ce rezultat biti 64-62 :0.6:
malkin Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ja pobedio, a biće valjda i crvenih strelica, ali imam baš neki buđav ukus u ustima. bez Sukija i Azara ovo kolo bi bilo katastrofa. neam pojma šta da radim sa timom, te otkazane utakmice, te dupli gw-ovi u najavi, te loša forma i neshvatljiva rotacija... a nešto razmišljam, i da imam vajldkard ne bih znao kad da ga upotrebim.
Tolaa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Видео сам да си правила трансфере одмах после прошлог кола и претпоставио сам да су због буџета у питању или Азар и Адебајор или Стариџ и Лалана. Мислим да си погрешила, не за капитена већ за куповину. :) Kad moram da cestitam coveku koji ne samo da je pogresio u vezi sa svim u kvotovanom postu, nego ga je i kolosalno usralo u stotom minutu
Feindouno Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 U vrhu Championshipa ponovo bez promjena. 6 od prvih 7 dobili svoje meceve. Rekao bih da bobi i Uigan lagano gube korak dok leteci magarci jos mogu da uhvate prikljucak.
Hudersfield Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Borba za opstanak u PPPremieru je zanimljivija od svih borbi za titulu u ligama petice kombinovano... Buljarički novi zamak na trećem mjestu, koji je do prije par kola bio među dvjesto u svijetu je daleko od sigurne zone :ziga:
zoki Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 53 poena od Azara, Sukija© i Bentekare, ostali ukupno 20... Pobeda protiv neugodnog Aston rivala koji se pridružuje ludom zezanju u borbi za opstanak :D Nije dobro što su i pantelia i kralj i Praslin dobili pa ostajem 18-i E sad, imam nedelju dana da pokušam nekako da doakam ducci koji se naoštrio za okrnjeno sledeće kolo...
Recommended Posts