Aleksandar88 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Pa dobro neće ljudi, i ja sam bio protiv toga da menjam ime pa sam prihvatio na kraju čisto da ne budem partibrejker.
levi Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Odlično, izbacite tu dvojicu koji ne ispunajvaju uslove za super ligu i sazovite odbor za hitna pitanja da vidimo ko će da ih zameni
Hudersfield Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Pa dobro neće ljudi, i ja sam bio protiv toga da menjam ime pa sam prihvatio na kraju čisto da ne budem partibrejker.Pa upravo to i kažem, ako je pao 1 dogovor, ajde da ga ispoštujemo, ionako je sve ovo zezanje i neće ti svijet propasti ako dodaš tri slova u naziv jebenog fantasy tima.A činjenica je da uvijek u grupi 10+ imaš barem jednog partibrejkera...Tako i ovdje, jebiga.Naravno da nisam za izbacivanje inadžija (@muslin), ali samo kažem da mi je bezveze taj fazon izuzimanja od dogovora.
zoki Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Muslin se zajebava.. :DNiko nije ušao na onaj moj Yahoo :cry:E da, promenio sam ime tima Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Прслин Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Ко је променио, променио и хвала му на томе јер је другар који хоће да изађе у сусрет осталима (ја се у то не рачунам, добио сам свој омиљени тим и име сам променио због себе а не због вас :P ). Ко неће да мења име, не мора. Мени разлози које су навели нису безвезе и жао ми је ако ћемо да се се љутимо једни на друге због те ситнице.У овом тренутку само Краљ, Баба Џи и Копкила нису променили тим. Краљ ће можда и променити у Сандерленд, човек је у гужви, закаснио је и на драфт у Драфт лиги, има форе да промени (ако хоће) и када крене првенство. Што се Копкиле и Баба Џија тиче, Копкила је Челзи, а Баба Џи WBA. Мислим да то можемо и да запамтимо без да они мењају, а ко не може да запамти има на првој страни. Мир, браћо, мир. Све ће да буде у реду, битно је само да смо се решили Феија.
copkillah Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nije tolika drama da napravim novi tim samo za PPP i da kopi-pejstujem, ali mislim da je preglupo zamerati nekome što se drži tradicije kada je ime u pitanju, pogotovo kada u nekim drugim ligama igra mnogo duže i kada su mu one prioritet. Meni je tu veći problem iskušenje da ta dva tima različito vodim, jer već u glavi imam oko 1938198932 potencijalnih kombinacija sastava, a svi znamo koliko vođenje samo jednog oduzima vremena
goofs Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Queens Park Andjus 19. tim u Champppionshipu™.Segundo se javio putem privatne poruke da se vraća za 2 dana sa odmora i da će pokušati da sastavi nepobediv tim do dedlajna i njega računam kao verovatnog 20-og.Po meni, valjalo bi da skupimo još 4 tima i da formiramo pravu Championship ligu. Tada bismo imali vremena i da prilagodimo imena.Zar nije bolje da se zaustavimo na 20? Mislim da bi tada prvenstvo bilo regularnije posto bi svako igrao sa svakim po 2 puta, pun dvokruzni sistem.Mada s druge strane, ipak smo mi iz Srbije, regularnost takmicenja je kod nas pleonazam :D
Moća Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Мир, браћо, мир. Све ће да буде у реду, битно је само да смо се решили Феија. :0.6:
Timmi Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Мир, браћо, мир. Све ће да буде у реду, битно је само да смо се решили Феија.+1
San Epifanio Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Jel moje ime OK, ništa vam se ne razumem u ta pravila o nazivimа?Металлург Шеффилд ne bih menjao ako baš ne moram...To se odnosi samo na profesionalce iz Premijer lige. I mi cemo tako, al` sledece godine (osim ako Dr ne nalozi drugacije)
Moća Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Napravio tim sa Pericom ali cu ga izmenjati jedno milion puta do pocetka.
copkillah Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Napravio sam novi tim ali je liga popunjena, pa ako je toliko bitno, izbacite mog velikana da bi ušla ova veštačka kriminalna tvorevina
Recommended Posts