Feindouno Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Protiv mene je nekoliko puta imao manje transfera od mene :(
Moća Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Jel moguce da Negredu od utorka cena pala za jebenih 0.3 poena????????????? Pa odlepicu od ovog fantazija.
nbg4ever Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Pa sta si cekao do sada, volino? Sledeca dva kola > Rite of passage! Da se odvoji zito od kukolja
malkin Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 za sada imam osmoricu za gw29. žasu. znam kako ću da dovedem devetog startera, ali to je to, ne vidim gde ću da namaknem još 1-2 a da ne bude silovanje transfera. zato sam rešio da sebi govorim kako se ja u stvari spremam za gw31 i ono što dolazi kasnije...
Feindouno Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 (edited) Ja imam sestoricu i jebe mi se bas da komplikujem nesto zbog jednog kola u kom svakako mogu da puknem. Od tih 6 jedan je Gebidon koji uopste ne igra. Zdruge strane kad dodju oni dupli GW imacu po 10 duplih igraca a neprijatelji nek kombinuju edit: protivnik u tom kolu takodje ima petoricu :) Edited March 1, 2014 by Feindouno
ducca Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ne secam se kad sam polozio oruzje jos u petak. Protivnik ima 11 spremnih za sutra, i za razliku od mene Ivanovica, Lalanu, Hazarda, Sturidge-a i Adebayora + izvesno Matu za transfer out. Po svemu sudeci zrtvujem ovo kolo zarad sledeceg sakatog.
zoki Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Po svemu sudeci zrtvujem ovo kolo zarad sledeceg sakatog. To sakato kolo će jednom od nas dvojice da zapečati sudbinu pošto igramo derbi začelja :D
Прслин Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Znate koliko dodatnih transfera je Prslin napravio u 2 meca koja je igrao/igra u ovom kolu sa mnom ove sezone? NULA. Ima li jos neko koga toliko mrzi? Не брини, добијам само када идем у минус. Ко ти је капитен?
nbg4ever Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Uf, ja igram protiv zahuktalog Palasa koji ce imati samo 7 + 2 transfera do tada. Bumo videli Mada, osecam da ce Kempbel da mu poludi protiv Fulama bas tada <_<
Zoidberg Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ja krećem sa knap jedanaestoricom, s tim da su mi sumnjivi Oscar i Bruce. Mislio sam da uđem po prvi put u minus ove sezone zbog toga, ali bolje ne. U sledećem kolu ću sa jednim free transferom namaći opet 11. Mora se sad misliti i na classic poene i na potecnijalne duele u baražu, ako do njih dođe, pa nema bespotrebnih minusa. Jedino me nervira opadanje cene tima zbog Sitijevaca. :( Svaki dan mi opadne po 0,1 u proseku.
Tolaa Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Не брини, добијам само када идем у минус. Ко ти је капитен? Adebayor. Imala sam 2 free transfera, pa sam ubacila njega i Hazarda umesto Mate i Negreda.
Прслин Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 (edited) Видео сам да си правила трансфере одмах после прошлог кола и претпоставио сам да су због буџета у питању или Азар и Адебајор или Стариџ и Лалана. Мислим да си погрешила, не за капитена већ за куповину. :) едит: Да се и ја аутујем: Суарез капитен, довео Лалану. Аде ми је капитен у Ултимејт фантазију. Edited March 1, 2014 by Праслин
Recommended Posts