malkin Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 sreca pa malkina ne sere sa Bonijem al zato protivnik ima Hendersona. oće biti ovo asistencija za Sukija?
nbg4ever Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 al zato protivnik ima Hendersona. oće biti ovo asistencija za Sukija? Bice kurac. A treba mi bar jos jedan gol/asist da bih se osecao komotno pred Toti Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ducca Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 uci ce jedino ako ne budu igrali ili Eriksen ili Adebajor tako da mozes biti spokojan. Cestitke na pobjedi. . Pa nije ti igrao Gabodon... A da, imas 3 nazad, nisam obratio paznju. Mada ako ne zaigra neko od ove dvojice automatski imas 20 p sa Vlaarovim CS. Nista jos nije gotovo. Naprotiv.
malkin Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 A treba mi bar jos jedan gol/asist da bih se osecao komotno pred Toti +1 naročito ako Ron Vlaar poklekne.
nbg4ever Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ode Staridz. Ajde Suki, jebem te nenormalnog. Jedini razlog zbog koga sam kapitenovao njega, a ne Staridza je to sto sam ocekivao da LeBron uradi isto. A on stavio Persija Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zoki Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Cestitam Zoki :) Tesko je ocekivati da ce Stevica da zamrezi dva komada u nastavku. . Hvala, čekao sam ipak kraj da se oglasim :D Još jedna stvar - Benteke jebem te nesposobnog Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7025X уз помоћ Тапатока
Прслин Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Ауууууу... Ушао у данашње утакмице са -18, сада на -1 а игра ми још Адебајор. Само да не добије жути или да не маши неки пенал.
nbg4ever Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Evo, da dobije dva boda i svi zadovoljni. Dil?
Feindouno Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 fffffuuuuuuuuuuuuuck jebemti Vilu 45 poena razlike za Lemprona samo na tom mecu zahvaljujuci ovom golu u stotom minutu
Zoidberg Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Auh, i dalje napeto u meču Ronina i Morževa. Kako je izvesno da će obojici Adebayor igrati, ostajem sa 5 poena prednosti i bez ulaska Yoshide sa klupe za dodatnih +8. Protivniku još igra Eriksen, ali kako kreće sa klupe, mogao bih da mu istrpim jedan poen kad uđe u 60 i nekom minutu, a čak i asistenciju za dodatna 3 poena. Ako ne uđe uopšte, pobeda je osigurana jer ulazi neki Koreanac sa 2 poena. ;) Meni se nagomilalo nekoliko teških kola sa aktivnim protivnicima. Nadam se da će uskoro i meni da zapadne neko neaktivan i olakša ulazak u prvih 5 Champppionshipa.
malkin Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) šta je sa Kajlom Vokerom? izgleda da ga nema ni na klupi. dosta mi zavisi od toga. Edited February 23, 2014 by malkin
ducca Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Walker povredjen, Eriksen na klupi, napred samo Adebayor.
Recommended Posts