February 23, 201411 yr Author Аууууу... Да сам смишљао тешко бих првих 25 минута боље смислио. 'Ај'мо, Џерарде, идемо Стуки!
February 23, 201411 yr :D Gledam sad klasik i sokiran sam cinjenicom koliko timova ga nema! Nisam ni ulazio na fantazi od sinoc, kad ono ispade da je i onih mojih sirotinjskih 30ak poena, sasvim pristojan skor.
February 23, 201411 yr Ja sam izgubio Fei, kako danas gubljenje? jel da otvaramo "pomozi bratu fantazi menađeru" topik?
February 23, 201411 yr Au kakva akcija Steki - Stuki Za ovo treba 10 bonusa da im daju. Malkine mora i mene nekad da ukenja majku mu.
February 23, 201411 yr Cestitam Zoki :) Tesko je ocekivati da ce Stevica da zamrezi dva komada u nastavku. Moram neku rekonstrukciju da napravim u sledecem kolu, imam 2 transfera.
February 23, 201411 yr želim da se ovim putem duboko izvinim Boni Vilfridu na svim uvredama iznetim na njegov račun na stranicama ovog topika.
February 23, 201411 yr Značio bi mi neki minus bonus za Škrtela, za autogol, penal i karton. Trostuka kazna