Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Ja sam Morževi UTD. :D

Prokleti Oscar u mom timu sa 0 bodova. :(

A anonimni Maya Yoshida (koga niko osim mene nema) je čekao to mesto sa svojih 7(+1?) bodova na prvom mestu na klupi. Možda me počasti Adebayor neulaskom sutra. :)

Ali dobro, FC Ronin ima Roseniora na kraju klupe, pa ne smem da kukam. :( Usput, nakon potencijalnih bonusa, njegov Runi i Yaya dobijaju 2+3, a moji Persa i Kolarov 1+2. Znači, samo 5 bodova prednosti, a protivniku ulaze Sterling i Škrtel. Ako ne bude standardnih 2+2 za primljeni gol i nikakav učinak u napadu, mogu samo da se nadam neulasku gorepomenutog Adebayora. :D

A da, ima protivnik i -4. Malo lakše se diše. ;)

Praslin u kupu zaostaje za ~20(+4) boda, pa ako ne polude Sturridge i Gerrard za toliko, plasiram se dalje i tamo. :)

Cini se da ce ostaviti Terijev gol :(

Zahvaljujuci njegovih 15 bodova gubim 13 razlike od Tutanja™ i nema sanse da to okrenem ako Stuki ili Steki™ ne polude sutra.

U kupu je napeto, nadam se da ce neprijatelju Eriksen i Adebajor igrati da ne bi usao kurcev Livermore sa 12 poena :ph34r:

• Author

Praslin u kupu zaostaje za ~20(+4) boda, pa ako ne polude Sturridge i Gerrard za toliko, plasiram se dalje i tamo. :)

Рекао сам ти да мирно спаваш: бежиш ми 31 бод, ишао сам у -8.

У лиги ми Ливерпул бежи само 18. Мени сутра играју Џерард, Стариџ и Адебајор а њему Агер.  :jerry:

Ja opet igram sa Timmi-jem :ph34r:

Igrali u ovom nasem kupu, igramo u LS PPP 1/8 finala i danas ovde.

Vodim 39-28 obojici Suarez© a njemu igraju jos i Adebajor i Sterling. Nista nije gotovo.

najgore sto osmina finala ls ima i revans, pa ce se duel produziti na nekih mjesec dana.

Vodim 23 razlike ali naravno protivniku sa klupe ulazi velemajstor Livermore sa 14 i slovima CETRNAEST bodova tako da je pred sutrasnje tekme sve otvoreno.

uci ce jedino ako ne budu igrali ili Eriksen ili Adebajor tako da mozes biti spokojan. Cestitke na pobjedi.

S Feiem u kupu je utakmica na noz ali cijenim da ce Stuki™ zabiti bar 2 komada i rijesiti me obaveza u drugom po znacaju PPP Fantasy takmicenju, te cu se okrenuti obavezama u prvenstvu i grcevitoj borbi za opstanak koji je prije 3 ili 4 kola izgledao sasvim izvjesan.

Ja sam Morževi UTD. :D

Prokleti Oscar u mom timu sa 0 bodova. :(

A anonimni Maya Yoshida (koga niko osim mene nema) je čekao to mesto sa svojih 7(+1?) bodova na prvom mestu na klupi. Možda me počasti Adebayor neulaskom sutra. :)

Ali dobro, FC Ronin ima Roseniora na kraju klupe, pa ne smem da kukam. :( Usput, nakon potencijalnih bonusa, njegov Runi i Yaya dobijaju 2+3, a moji Persa i Kolarov 1+2. Znači, samo 5 bodova prednosti, a protivniku ulaze Sterling i Škrtel. Ako ne bude standardnih 2+2 za primljeni gol i nikakav učinak u napadu, mogu samo da se nadam neulasku gorepomenutog Adebayora. :D

A da, ima protivnik i -4. Malo lakše se diše. ;)

A ti li si :D . Valjda ce me ove bazendzije danas izvaditi.

Otkad je Kevin Nolan, bog fantazija, potpisao za QPA pre mesec dana, ne diram tim: 16, 16, 12... Mrtav-neaktivan vodim protiv izvesnog uigana... 

Kevin Nolan je postao bog fantazija onog trenutka kad sam ga izbacio iz Drafta <_<

• Author

Идемо! Још 14!

Cestitke Dabogdacrklom. 

Bravo za Sterlinga :)

• Author

Још 11! ајмо!

Mislim da je to to.

@ naa

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

Edited by Aleksandar88

• Author

Браво, рачунао сам да га противников Агер сигурно прима али је лепо што је овако рано.