Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Vazno da si se uplasio 1 duela u kupu  :fantom:

Prvih 8 u Championshipu dobili u ovom kolu, yanimljivo™Cini mi se da je Spojlerovice najvise usralo.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cestitke Prasline! Na kraju sam izgubio zbog transfera viska kojeg sam potrosio na Mirallasa :isuse:

Posted

Kupujmo odloženetm.

Uf, to ce biti majka svih odluka. Toliko duplih kola, da covek prosto ne zna sta da radi. I gomila timova.

Samo da ih sve zakazu tamo negde od 33. kola, pa na dalje. Hvala bogu da jos imam WC

Posted

posto su upisali bodove i u h2h ligama i zakljucali kolo, ja cu do veceras da upisem kup.

Posted

Posle 6 vezanih poraza, nanizao 7 pobeda i remi ... opstanak je prakticno osiguran, sto je sa ovim mladim timom i bio primarni cilj

Posted

kako sam ja fino izgubio od daddyja. od odbrane smo sinoc izvukli i ja i on po 25 poena, samo on od 2 igraca vise. veceras smo imali 5-6 potpuno istih igraca, samo je on ima krauca koji je trebalo da nadmasi hazardova 2 poena. kad je dao gol jos na pocetku ostao sam bez ikakvog manevarskog prostora.

u kupu je moca pociscen rutinski.

Sere me vec neko vreme :-)

Pogledaj mi rezultate, nemam pobedu sa vise od 5 razlike ko zna od kad

Posted

Po cemu je, leba ti, bilo kome opstanak osiguran? Imas samo dve pobede vise od Praslina koji je na poslednjem mestu koje vodi u baraz. I ja nizem pobede, pa se penjem po jednu poziciju mesecno. Razlika izmedju 5og i 15og - tri pobede :isuse:

Mnogo toga se moze zasrati u preostalih 12 kola

Posted

Jebo te, još 12 kola, a ja idalje skupljam pare. :isuse:

Posted

Po cemu je, leba ti, bilo kome opstanak osiguran? Imas samo dve pobede vise od Praslina koji je na poslednjem mestu koje vodi u baraz. I ja nizem pobede, pa se penjem po jednu poziciju mesecno. Razlika izmedju 5og i 15og - tri pobede :isuse:

Mnogo toga se moze zasrati u preostalih 12 kola

Три победе деле 5. и 16, а не 5. и 15!  :mad:

Једино си сигурни Лезилеб и Тотенхем јер имају више од 16 победа. Сви остали су у игри за испадање, само су шансе различите.

Ако мислите да сте сигурни на 3. или 5. или 7. месту, ено га црни Пантелија: како тај човек нема среће и у каквој је стравичној серији, мени је лоше када му гледам резултате а могу мислити како је њему. Не бих ни провалио шта му се дешава да та његова црна серија није започела поразом од мене. Сећам се да сам био у фазону "какве везе има што сам њега добио када је 10 места изнад мене". Осам кола касније, уз измене, промене капитена, довођење играча у серији он и даље никога не може да победи (7 пораза и 1 нерешено). Таман ми се јуче учини да ће добити и онда га сјебе одлагање утакмица после којих сам га коначно престигао на табели.  :o

Ванредно се шиба екипа са дна. Сви су к'о боксери на врховима прстију, кида се за опстанак. Мислим да у последњих 4-5 кола имамо позитиван скор са горњим домом, никога не успевам да престигнем (осим Пантелију) иако имам 3 победе за редом јер сви побеђују фаворите. Пада се само након међусобних дуела. Ево Буљарице у последња три кола пораз од мене и нерешено са Ливерпулом а човек се креће од 300. до 1500. места на свету. Добио само Стоке. Кардиф у последња три кола трснуо од Мисирки и Сандерленда. Лезилебовића развалио Хал 64:46...

Много јако шибање за опстанак, масиван ристепак браћи у казамату!  :Hail:

Posted

Moca je ispao, to mora da je neka greska :Jova:

Posted

upisani rezultati kupaprovjerite da li ima gresaka

Значи ако победим Моржеве играћу против победника Q и R дуела?Хвала што се цимаш око купа и извини што не нудим помоћ, много ми прија да неко други то организује (а да није Толаа, наравно).
Posted

Hoces sigurno, kao sto ces osvojiti nasu™ ligu i opstati u Premieru :fantom:

Posted

Наша™ ће бити Моја, а за Премијер се бојим да си у праву. Тешим се што ћу након испадања у Чемпионшип моћи да те терам на кукњаву додатна 2 пута годишње.  :fantom: