Прслин Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Геи™, честитам ти на јуначкој борби, против тебе је било баш напето. Link to comment
Feindouno Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Duvaj ga seronjo. Sad vidim da je u kupu 1 Pantelia pregazen kao plitak potok. Nadam se da je malkin prosao dalje. Link to comment
malkin Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 (edited) nisam, očekivano sam poražen od premijerligaša. edit. sad kad sam ispao iz kupa, mogao biih ljucki da praslinujem tokom ovog kola--sledi mi još jedan meč protiv neaktivnog tima. samo kako znati šta će da bude za koju nedelju, ko će kad da igra dupla kola... Edited February 12, 2014 by malkin Link to comment
Прслин Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 (edited) Ево, да не морате к'о ја да кликћете10 страна уназад: KUPhttp://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1314ako zelite da pravite predikcije (popunjavate bracket), treba da se registrujete na sajt. mozete da popunjavate do utorka 19h. Edited February 12, 2014 by Праслин Link to comment
Tolaa Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ali zasto to rade kad bar taj mec moze da se odigra prije sledeceg kola? Valjda zato sto nije sigurno da ce moci da se odigra pre sledeceg. Oni zatvaraju kolo kao sto je planirano da ga ne bi otezali danima, jer se ne zna kad ce biti odluka o novom datumu, pa da se ne bi desilo da drze otvoreno kolo, a onda svakako da ga zatvore bez te utakmice. Ovako ako se tekma prebaci za datum pre sledeceg kola, ona pripada sledecem kolu. Jednostavnije je. Link to comment
nbg4ever Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Samo bih hteo da pitam, koliko bonusa dobija Jaja? :P I za Mocu... :( http://youtu.be/eJ6q1a6aDbA Link to comment
copkillah Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 hoće li sada da mi uđu ovi sa klupe ili ne, umesto ovih što su odloženi? Link to comment
Zoidberg Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Au bokte, ja izgleda izbacio favorizovanog Buljaricu iz kupa! :D Adebayor jednoručno nadoknadio 15 poena minusa i još prebacio :hail: Juče je izgledalo nemoguće nakon što je njegov Collins dao gol i imao poludelog Marshala na golu. Da je Everton igrao, verovatno bih izgubio. Na kraju, 46 poena sa 9 igrača u polju, bez golmana. U Champppionshipu, 110% jedva da je nakrpio 5-6 igrača, mada bih i tu izgubio da nije bilo poludelog Togoanca. :) Link to comment
copkillah Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ne I tako 13 poena na klupi... Link to comment
Timmi Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 kako sam ja fino izgubio od daddyja. od odbrane smo sinoc izvukli i ja i on po 25 poena, samo on od 2 igraca vise. veceras smo imali 5-6 potpuno istih igraca, samo je on ima krauca koji je trebalo da nadmasi hazardova 2 poena. kad je dao gol jos na pocetku ostao sam bez ikakvog manevarskog prostora. u kupu je moca pociscen rutinski. Link to comment
Timmi Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 I tako 13 poena na klupi... lozi te duno Link to comment
Moća Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Dobro bre Kopkila jel moguce??? Pa za kaznu bi te prebacio odmah u C'shippp za ovakvu ispalu.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Link to comment
malkin Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Ziv nisam dok ne vidim evridj na kraju kola. 39, izgleda. jedva sam prebacio prosek, horor-kolo. teši jedino rekordna deseta uzastopna pobeda u prvenstvu... Link to comment
Recommended Posts