Pokojni Ruxin Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) Obnavlja se od prethodnih godina, pa ne moramo svi da ulazimo ponovo.edit - i ne deluje mi da sam se pretrgao sa objasnjenjem pa da dodam - mi koji smo već igrali smo tu automatkski hoću reći. :) Edited August 12, 2013 by bob loblaw
San Epifanio Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Pomoc, pomocprijavio se u PPP Classic, i medju prijavljenima vidim dva puta svoje cenjeno ime, na pocetku i na kraju spiska
nbg4ever Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Sad ce Ticer da te banuje zbog kloniranja :smoris:
nbg4ever Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Sta ces, zivot je surov :(Nego, evo dva interesantna dokumenta...https://docs.google.com/file/d/0B03D_KnVF1fRcVBoZU5PbGdSQzA/edithttps://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiIgkb7euD-9dFMwV1huU040dzhHaU9iUUZuaWVuMEE#gid=11Doduse, deo o nastupima i nije bas 100% precizan (nema mi Ravela), ali moze da posluzi
Zoidberg Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 jel ima jos mesta u fildzanshipu?Upadaj, kod je na prethodnoj strani u nekom od mojih postova.Kad uđeš, napiši naziv tima u ovoj temi. :)
zoki Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Promenio sam ime tima u "Neka Bude Svonsi", to je to, ne menjam ništa više...
ducca Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Prasline, koga ocekivati u WHU zadnjoj liniji na otvaranju?
Hudersfield Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ovo je postalo bolesno koliko sam puta promijenio tim.Hazard, Walcott, Mirallas, Arsenalov odbrambeni (Sagna ili Mert) i neko iz odbrane Chelsea (Ivan ili Cole) su mi jedino sigurni. Ostatak tima mi zavisi da li idem sa RVP ili bez, te da li ću se odlučiti za Lukaku, Benteke DGW combo ili neku drugu varijantu.Kako god izaberem, posle pola sata sam ubijeđen da sam se grdno zajebo i da je ona druga kombinacija dobitna. Opaka droga je ovaj FPL...
Прслин Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Prasline, koga ocekivati u WHU zadnjoj liniji na otvaranju?Ја типујем на Демела, Рида, Томкинса и Раца. Могуће је и да ће Колинс бити уместо Томкинса, али вуче неку повреду а и овај клинац је бољи па ми се чини да ће га Сем пробати на првој утакмици јер је лак противник и домаћи терен, а и уобичајени првотимац Колинс неће да се љути јер, ето, има тај проблем са коленом. О'Брајен би могао да одигра само део, да ли пре или после Раца не знам, ја бих волео после пошто сам Раца ставио у свој тим :) Ovo je postalo bolesno koliko sam puta promijenio tim. Opaka droga je ovaj FPL...О, да.
nbg4ever Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ja nista nisam menjao... ne pamtim otkad. Da li treba da se zabrinem?
Feindouno Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ovo je postalo bolesno koliko sam puta promijenio tim.Hazard, Walcott, Mirallas, Arsenalov odbrambeni (Sagna ili Mert) i neko iz odbrane Chelsea (Ivan ili Cole) su mi jedino sigurni.Ostatak tima mi zavisi da li idem sa RVP ili bez, te da li ću se odlučiti za Lukaku, Benteke DGW combo ili neku drugu varijantu.Kako god izaberem, posle pola sata sam ubijeđen da sam se grdno zajebo i da je ona druga kombinacija dobitna. Opaka droga je ovaj FPL...Sto Mirallas?Uolkot je valjda povrijedjen nesto.
zoki Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Miralas kod Martineza igra ofanzivno, praktično je napadač, nadavao se na pripremama.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts