nbg4ever Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Mata na 3 bonusa za sada :lol:Posrace mi se po toj racunici, kao i uvek, ali nadamo se najboljem :D Link to comment
Zoidberg Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 (edited) Svaka čast San Epifaniju. Odlično kolo. :) Realno, da se meni provukla još neka asistencija ili gol za Van Persija, bila bi nezaslužena pobeda, zbog onoliko poena na klupi od Škrtela.Morževi se već okreću idućem kolu za 2 dana i uz jednu izmenu na sredini, nastaviće borbu za ulazak u PPPremier ligu iduće godine. ;) Edited February 9, 2014 by DrZoidberg Link to comment
Moća Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ja sam izgubio jos juce cim je protivnik imao Azara.Runi© mada su i alternative koje sam hteo d akupim bile na istom nivou tako da nije neka steta. Link to comment
Feindouno Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Da li ce iko biti u plusu? Mada, minus manje od beskonacno.Mislim da je samo spejd stavio dzokera na CFC Link to comment
San Epifanio Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Hvala na cestitkama doktore Zoiderg .Na kraju mi se smilovao Persi, te je onaj trenutak pomracenja uma ostao nekaznjen. Sve u svemu, junacki se drzim sredine tabele u svojo debitantskoj sezoni u Cempionsipu. Link to comment
Tolaa Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Mislim da je samo spejd stavio dzokera na CFCAli mu ni to nije pomoglo za vise od -50. U celoj ligi imamo jednog igraca u plusu. Link to comment
nick1986 Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Cestitke Letecim Magarcima na pobedi. Sada sledi period utakmica sa ozbiljnim protivnicima i borba da se sacuva pozicija koja vodi u elitni rang, kao i nastavak borbe u overall kupu posto je i ovaj protivnik potucen :) PostoRooney ocigledno igra veznjaka koga kratkorocno predlazete za napad uz Suareza i Staridza? Da li probati Negreda za naredna 2 kola? Link to comment
ubibobi Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Cestitke za Feia,zasluzena pobeda. Dvoumio sam se izmedju Mate i Azara za kapitena, izabrao prvog, a bizarno je to da sam izabrao drugog ,svejedno bih izgubio...Svakako manje nerviranja nego li u proslom i pretproslom kolu kada su me smlatili autsajder (prestigao -25) i neaktivac (drugi najbolji skor u ligi, za to kolo) danas naravno jedan od najgorih U sledecem kolu idem hrabro protiv zadnjeg na tabeli (ima zakucane V.P i Zirua i cudesnim spletom okolnosti manje povredjenih igraca) Pa sta bude :D Bar Sheep ne moze izmaci sledece sezone... Link to comment
Timmi Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 KUPhttp://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1314ako zelite da pravite predikcije (popunjavate bracket), treba da se registrujete na sajt. mozete da popunjavate do utorka 19h. Link to comment
Moća Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Kakav ti ovo zreb? Zar nece biti po principu prvi sa 12. iz C'shippa i tako dalje? Link to comment
Feindouno Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 U kom kupu se tako zdrijeba? Link to comment
Timmi Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Kakav ti ovo zreb? Zar nece biti po principu prvi sa 12. iz C'shippa i tako dalje?nisi se valjda vec usro sto ces igrati protiv mene?random je potpuno Link to comment
nbg4ever Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Timmi...Kud me na petog posla, jbte. Vidim da je neko drzao kuglice u frizuSent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
Moća Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ma svejedno je nego sma mislio da ce biti kao u tenisu. Link to comment
Tolaa Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Dobro je sto se oni zale, a meni zapao Lezileb. Link to comment
Recommended Posts