February 9, 201411 yr Fini bonusi, 85 poena ukupno tako da mi je ovo jedno od najboljih kola uopste.ja otišo da vidim koga to imaš u timu kad si skupio 85, kad tamo piše 71.zašto dezinformišeš forumsku javnost? Edited February 9, 201411 yr by malkin
February 9, 201411 yr Sidwell na kraju klupe :/Mada realno nisam mogao da ga uglavim ni teoretski. U prvih 11 Shaw ima 1, Yaya 3, ostali svi 5 i vise.
February 9, 201411 yr Doveo sam Nolana :Hail:u proslom kolu. A zajebo sam mislim i "skrtela 3. rezervu" - ima li neko vise od 21 (and counting) na klupi? :D
February 9, 201411 yr Ko ti je rezervni golman, Fei? Jel i on dao gol :PInace, bio sam u pravu. Sranje od kola, -HazardSent from my Nexus 4 using Tapatalk
February 9, 201411 yr Rotirajuci golmani... Prvi put primenio taktiku nakon WCa, svaki put zajebo stvar Inace, uzasno mi idu na nerve ovi midfilderi sto kostaju 9+ miliona, a srecan sam ako se ucipe s asistensijom. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
February 9, 201411 yr Auh, ja nekako i dalje u igri nakon jučerašnjeg minusa od 24 i potencijalnog ulaska protivnikovog Škrtela u tim.Sad je 45-49 sa ulascima sa klupe i verovatnim bonusima. Fali mi još jedna asistencija ili god Persija©, da bih bio siguran, jer će izgleda i Evra dobiti 2 bonusa protivniku.