malkin Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 (edited) Fini bonusi, 85 poena ukupno tako da mi je ovo jedno od najboljih kola uopste.ja otišo da vidim koga to imaš u timu kad si skupio 85, kad tamo piše 71.zašto dezinformišeš forumsku javnost? Edited February 9, 2014 by malkin Link to comment
malkin Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 aa shvatio. svaka čast, opasno kolo. Link to comment
Tolaa Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Izgubicu. Da sam stavila © Sukiju, pobedila bih i sa 0 Matinih poena. Link to comment
Feindouno Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Sidwell na kraju klupe :/Mada realno nisam mogao da ga uglavim ni teoretski. U prvih 11 Shaw ima 1, Yaya 3, ostali svi 5 i vise. Link to comment
Dziber Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Doveo sam Nolana :Hail:u proslom kolu. A zajebo sam mislim i "skrtela 3. rezervu" - ima li neko vise od 21 (and counting) na klupi? :D Link to comment
nbg4ever Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ko ti je rezervni golman, Fei? Jel i on dao gol :PInace, bio sam u pravu. Sranje od kola, -HazardSent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
Dziber Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 auh golman.. 27 and counting na klupi Link to comment
Feindouno Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Mannone rezerva, mislim da je bolji od Boruca al jbg Link to comment
nbg4ever Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Rotirajuci golmani... Prvi put primenio taktiku nakon WCa, svaki put zajebo stvar Inace, uzasno mi idu na nerve ovi midfilderi sto kostaju 9+ miliona, a srecan sam ako se ucipe s asistensijom. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
Feindouno Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Utd spasava saljivdziju na pogadjalici nadam se. Jos kad bi dali i treci... Link to comment
Zoidberg Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Auh, ja nekako i dalje u igri nakon jučerašnjeg minusa od 24 i potencijalnog ulaska protivnikovog Škrtela u tim.Sad je 45-49 sa ulascima sa klupe i verovatnim bonusima. Fali mi još jedna asistencija ili god Persija©, da bih bio siguran, jer će izgleda i Evra dobiti 2 bonusa protivniku. Link to comment
Feindouno Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 O sunce ti jebem :isuse:Minus beskonacno na pogadjalici Link to comment
Tolaa Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Da li ce iko biti u plusu? Mada, minus manje od beskonacno. Link to comment
Recommended Posts