Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Deluje prilicno samouvereno... kratak zalet je uzeo... Jebeni Gojak, kad ga nije izbaksuzirao :isuse:

znači bilo je između Azara i Lamberta za traku. a ja mislio da je greška bila u tome što nisam stavio traku Sukiju... :isuse:

Sukiju se daje traka da iskontriras protivnika a skoro u svakom kolu moze da se nadje neki bolji izbor. Doduse kad god sam ja nalazio te bolje izbore ovaj bi podivljao.

Sukiju se daje traka samo protiv buranije.

-10 na pogadjalici. LeBrone?

Koliko god da znaci Haz©, toliko mi znace i blenkovi Lalane, Jaje, Dzonsona, Rodrigeza, Negreda, Ozila, Zirua, Bentekea

info.png Yaya Touré MCI 10.2 44.3% info.png Hazard CHE 10.6 35.9% info.png Lallana SOU 7.9 32.6% infowarn.png Ramsey ARS 7.1 23.4% info.png Barkley EVE 5.1 18.5% info.png Özil ARS 9.9 16% info.png Johnson SUN 7.1 14.4% info.png Mata MUN 9.8 14.3% info.png Januzaj MUN 5.2 12.6% info.png Oscar CHE 8.9 12.4%
-10 na pogadjalici. LeBrone?
Ocajan sam, mislim da sam -50

76 poena bez bonusa, mislim da sam dobio sve.Sjajan dzinks s onim kukanjem za Gebidona :)

Edited by Feindouno

Da se pohvalim i ja jednim bizarnim detaljem. Po prvi put sam ostavio Skrtela na klupi, a i to sam ga zacementirao na poslednje mesto.

A moze li De Guzman aimati nimalo ucinka u 3 gola Svonsija :(

Da se pohvalim i ja jednim bizarnim detaljem. Po prvi put sam ostavio Skrtela na klupi, a i to sam ga zacementirao na poslednje mesto.
:ziga: :ziga: :ziga:

Fini bonusi, 85 poena ukupno tako da mi je ovo jedno od najboljih kola uopste.Na pogadjalici jedno od najgorih sa -30 za sad.

Za sada još uvek imam minimalne nade za pobedu protiv San Epifanija.Adebayor dao gol, Barkley ušao i time (za sada) sprečio ulazak Škrtela sa poslednjeg mesta na klupi. Bilo bi još bolje da je Eriksen izdržao još 2 minuta na terenu i dobio 1 poen za clean sheet.Ovako mogu da se nadam 2 bonusa za Adebayora pa da u poslednji meč uđem sa zaostatkom od 33:46Meni preostaje vPersie kapiten, a ljutom rivalu Januzaj i Evra. U slučaju da Januzaj ne uđe, bojim se da mi ni Hazardolika partija VanPerse ne bi pomogla. :) Ovako bi možda 2 gola i primljen gol Uniteda možda odradio posao. :/

Ako Adebajor ostane na 2 poena bonusa, treba mi 2 poena Mate za pobedu protiv Pantelije, ako ipak dobije 3 bonusa, onda mi trebaju 3 Matina poena. :jerry: Verovatno ce primiti gol i dobiti (bar) zuti karton.Makar sam na pogadjalici usla u + posle ove utakmice.

adebayor dobija dodatni bod za winning goal tako da ce vjerovatno dobiti 3 bonusa.