John Coltrane Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Nemaš pojma, Košelni je danas kiksara, Suki i Stuki dvocifren broj bodova... :DJedini dvocifreni je Sterling bez bonus i evetualnog cs (naravo u timu ) Link to comment
Прслин Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 (edited) Права вест је да Тери не игра. Edited February 8, 2014 by Праслин Link to comment
Tolaa Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Sad sam videla da nisam promenila golmana i ostao mi Mignolet umesto Boruca koji je na klupi. A i Gerrard je bas morao da napravi penal. Link to comment
John Coltrane Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ima li asist za Oxladu? -_- Link to comment
Behemoth Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Kako mi je fino Dzerard izbio 5 poena :isuse:Potpuno nepotrebno, kad su dva igraca bila oko Oksa. Link to comment
nbg4ever Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 OK, nisam smeo da gledam utakmicu. Prebacio kapitena na Azara jutros. Izasao malo do grada, vratio se i video 5-1. Spremio se govno da pojedem, kad ja tamo a ono medjutim. Suki samo asist. Kako? Link to comment
malkin Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 OK, nisam smeo da gledam utakmicu. Spremio se govno da pojedem, kad ja tamo a ono medjutim™. Suki samo asist. Kako?+1ni meni nije jasno. ja sam se uključio na 4-0 i mislio da sam gotov kad sam video rezultat. Link to comment
Feindouno Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Gebidonara na klupi, vec vidim scenario: ne primaju gol a on ulazi u 82.@ nemaci pojma, 2 gola iz prekida Gerrard --> Skrtel, jedan Suki --> Sterling, taj nisam ni vidio, jedan Sterling sam u kontri i kod jednog je valjda Kitunjo asistirao Stukiju, takodje neka kontra.Suki je imao stativu. Link to comment
malkin Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 (edited) koji je đavo Pojetu? vadi Borinija u 11. minutu, uvodi odbrambenog, prima gol pet minuta kasnije.edit. aaa sad vidim, retard Braun. Edited February 8, 2014 by malkin Link to comment
Behemoth Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Jbte Gebidon samo 2 tekme propusti za celu sezonu, i danas trecu kad igraju kod kuce za opstanak.Ozbiljno sam racunao na njegov CS, ovako ce uci Mert sa 0 poena. Neka udje Gebidon i u 90. makar 1 poen da donese, kad je vec ovakva situacija. Link to comment
nbg4ever Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 (edited) Nije Pjulis doveo Dana da mu sedi na klupi, jbgaBice ovo sranje od kola, predosecam. Sa sve Azarom kapitenom Edited February 8, 2014 by nbg4ever Link to comment
malkin Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Bice ovo sranje od kola, predosecam. Sa sve Azarom kapitenom e tako se to radi. Link to comment
nbg4ever Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Pametni smo, moj Malkine. Pa me tni! ;) Link to comment
Прслин Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 Премијер лиго, ово је Том Инс. Томе, Вест Бром није Премијер лига. Link to comment
Recommended Posts