nbg4ever Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Okreni obrni, sutra ce biti veselo.Do tada...Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
Moća Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Kakav crni Staridz protiv Arsenala. Sad gledam na skautu kazu Dzeko. A i Bentekara ima fin raspored.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Link to comment
Прслин Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 Логика је јасна: Ливерпул их није добио 100 година на Енфилду, Ливерпул им није дао више од једног гола 100 година на Енфилду или било где (осим једне утакмице која је била спектакл)... Дакле, Стариџ. Link to comment
kralj Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Plus što je Košelni zreo da već jednom pokaže kakav je to diletant i kikser. Sve zvezde kažu Staridž, a skauti ionako pojma nemaju. Link to comment
Moća Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ja uzeo Shreka i dao mu © ipak igraju protiv budjavog Fulama. Mada kakve sam srece do sutra ce se povredi Shrek Link to comment
Feindouno Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Moyesara je najavio da ce Runi uci 20-ak minuta sa klupe, ne znam sta si ti istripovao :fantom:Nerviraju me ova dupla kola na pogadjalici, ne znam kome je to uopste u interesu i zasto smaraju. Link to comment
John Coltrane Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ja Suarezu skinuo ©, statistika kaze da nikom od jacih klubova nije dao gol. Link to comment
zoki Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ja Suarezu skinuo ©, statistika kaze da nikom od jacih klubova nije dao gol.Nemaš pojma, Košelni je danas kiksara, Suki i Stuki dvocifren broj bodova... :D Link to comment
Feindouno Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ajoj sta promasi Stuki :( Link to comment
Feindouno Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Znaci Stuki :wub:A Sterling na klupi :( Link to comment
Feindouno Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ali Sterling na klupi da bi igrali kojekakvi Gabbidoni Link to comment
malkin Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 šta je bre ovo, stvarno vode 5-0?!ala sam se ja zajebao... evo vidim ni Vlaar neće igrati, znači ulazi mi Kosc sa klupe Link to comment
zoki Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ali Sterling na klupi da bi igrali kojekakvi Gabbidoni Gabidon na klupi Link to comment
Recommended Posts