Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

+1

• Replies 5.1k
  • Views 167.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Okreni obrni™, sutra ce biti veselo.Do tada...Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kakav crni Staridz protiv Arsenala. Sad gledam na skautu kazu Dzeko. A i Bentekara ima fin raspored.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

• Author

Логика је јасна: Ливерпул их није добио 100 година на Енфилду, Ливерпул им није дао више од једног гола 100 година на Енфилду или било где (осим једне утакмице која је била спектакл)... Дакле, Стариџ. :mellow::isuse:

Plus što je Košelni zreo da već jednom pokaže kakav je to diletant i kikser. Sve zvezde kažu Staridž, a skauti ionako pojma nemaju.

Ja uzeo Shreka i dao mu © ipak igraju protiv budjavog Fulama. Mada kakve sam srece do sutra ce se povredi Shrek :isuse:

Moyesara je najavio da ce Runi uci 20-ak minuta sa klupe, ne znam sta si ti istripovao :fantom:Nerviraju me ova dupla kola na pogadjalici, ne znam kome je to uopste u interesu i zasto smaraju.

Ja Suarezu skinuo ©, statistika kaze da nikom od jacih klubova nije dao gol.

On 8. 2. 2014. at 10:37, John Coltrane said:
Ja Suarezu skinuo ©, statistika kaze da nikom od jacih klubova nije dao gol.
Nemaš pojma, Košelni je danas kiksara, Suki i Stuki dvocifren broj bodova... :D

Ajoj sta promasi Stuki :(

Znaci Stuki :wub:A Sterling na klupi :(

Ali Sterling na klupi da bi igrali kojekakvi Gabbidoni :frust:

šta je bre ovo, stvarno vode 5-0?!ala sam se ja zajebao... evo vidim ni Vlaar neće igrati, znači ulazi mi Kosc sa klupe :lolol:

On 8. 2. 2014. at 13:53, Feindouno said:
Ali Sterling na klupi da bi igrali kojekakvi Gabbidoni :frust:
Gabidon na klupi

Džeko na klupi.