Feindouno Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Vazno da sam tebe dobio. Link to comment
Moća Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Koju ligu igras?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Link to comment
Daddy Cool Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Trenutno Everton i Liverpul u zoni ispadanja Link to comment
Feindouno Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Koju ligu igras?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Vazno da sam tebe dobio. Link to comment
ducca Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Trenutno Everton i Liverpul u zoni ispadanjaSamo trenutno. Lady Luck ce uskoro posetiti i ovaj gradic Link to comment
John Coltrane Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Koji ste vi štreberi... I na rekreativnom fudbalu sam najviše voleo da derem ove koji dođu pola sata ranije teorijski potkovani, sa taktičkim zamislima, trakom za kosu, štucnama, bidonom punim nekog energetskog napitka... Amateri. Drugoligaši.Ajde ti "ubico strebera" bolje sredi tim na Draftu. Link to comment
Moća Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Jel u kupu ucestvuju 20 iz Pl i prvih 12 iz Cp ili 32 sa najvise poena iz obe lige?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Link to comment
Timmi Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 20+12u prvoj ligi, svakako, niko nema manje od 1300 bodova, dok u drugoj oko 12. mjesta su timovi s oko 1200 bodova. jedino biva ostecen fc ronin koji je 15. sa 1333, ali kad vec toliko nema srece da ga zatucemo jos malo. magare, blato i tako to. :D Link to comment
Timmi Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 inace, ovdje ocekujte kup nakon vikenda. posto postoji mogucnost, ubacicu i predictor pa uz registraciju mozete da popunjavate bracket do sledeceg petka, cisto da i duno ima cemu da se nada.ako neko zeli da bude koorganizator, konkurs je i dalje otvoren. Link to comment
John Coltrane Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 20+12u prvoj ligi, svakako, niko nema manje od 1300 bodova, dok u drugoj oko 12. mjesta su timovi s oko 1200 bodova. jedino biva ostecen fc ronin koji je 15. sa 1333, ali kad vec toliko nema srece da ga zatucemo jos malo. magare, blato i tako to. :DRaduj se mojoj nesreci, sitna duso <_< . Link to comment
Moća Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Dzone pa ja nisam znao da ti igras u Championshippp-u :ajde:Sa kim se ja svadjam boze ljudi... Link to comment
John Coltrane Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Dzone pa ja nisam znao da ti igras u Championshippp-u Sa kim se ja svadjam boze ljudi... Kolko vidim sa Feiem. Link to comment
San Epifanio Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Ja samo da javim sledećem protivniku San Epifaniu da ga čeka vPersie sa kapitenskom trakom. :)Izmenu sam potrošio na remont odbrane, pošto sam za ovo kolo jedva skrpio 3 igrača u istoj.U onom tamo kolu očekujem dovođenje Zahe, u slučaju da odigra više od 60 min. ;)Suprotstavice mu se nekad neugodni Benteke © -_- Link to comment
Moća Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Dilema za sutra Runi ili Negredo? Link to comment
Recommended Posts