nbg4ever Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 4 od 4 u odbrani. Noice :piggy:Bencovao Terija onomad protiv Arsenala - naucio lekciju serem malo, da je kolmen bio zdrav, igrao bi on Link to comment
nick1986 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Hvala na cestitkama, skromnih 54 boda na kraju ali dovoljno za pobedu u super kupu, u ligi nad direktnim konkurentom za prolaz i u overall kupu zahvaljujuci 1 bodu razlike. Link to comment
nbg4ever Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Gledam BBC i cekam MOTD, a u dnevniku javise da je tube strike On.U pitanju su dva dvodnevna strajka, prvi ove nedelje, i jos jedan sledece. Taj strajk sledece nedelje moze da sjebe midweek utakmice u Londonu. Bar su u proslosti odlagane zbog toga. Mislim da su Arsenal i WH u pitanju (i njihovi rivali, jel da). Nista nije garantovano, naravno Link to comment
zoki Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 (edited) Hvala na cestitkama, skromnih 54 boda na kraju ali dovoljno za pobedu u super kupu, u ligi nad direktnim konkurentom za prolaz i u overall kupu zahvaljujuci 1 bodu razlike.Pa ja tek sad provalio da ti imaš Nastasića, kako te je ustvari ukenjalo što nije dobio crveni, tad bi ja dobio za 1 bod... :D Edited February 3, 2014 by zoki82 Link to comment
Tolaa Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Cestitke Nicku i od mene, pokazao si koji kup je bio pravi. Link to comment
nick1986 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Realno je trebalo da dobije crveni, nije igrao 5 utakmica i sad kad igra usere, zato ispada iz tima, ali sa nagradom u vidu prvog PPP trofeja :) Link to comment
Moća Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Dobio Yaya poen bonusa i doneo mi pobedu :0.6: Link to comment
ducca Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Jebeni forum, sinoc me zajebavao celo vece, nisam ni video da mi triput uneo istu poruku (prethodna strana). Jbg moje izvinjenje, visa sila.Jos jednom cestitke Praslinu, zasluzena pobeda, kao Murinjo sinoc ;) Link to comment
Прслин Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 (edited) Хвала, Дуцо! Џентлмен си и у победи и у поразу, а не као ова Толаа. Ник, честитке за куп. :0.6: Edited February 4, 2014 by Праслин Link to comment
San Epifanio Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Cestitke Malkinu na jos jednom porazu :( Link to comment
Tolaa Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Хвала, Дуцо! Џентлмен си и у победи и у поразу, а не као ова Толаа. Postoji nepremostiva prepreka izmedju dzentlmenstva i mene: visak X hromozoma. Link to comment
Feindouno Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Cestitke Malkinu na jos jednom porazu :( Link to comment
malkin Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Cestitke Malkinu na jos jednom porazu :(hvala; stvarno sam bio ubeđen da će tvoji arsenalovci da mi presude, ali eto, imao sam mnogo sreće i Banetovu levicu na svojoj strani. nego, nbg, jel može jedan mali dajdžest: šta se konkretno dobija za tih deset funata na skautu? Link to comment
malkin Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 (edited) dupli... Edited February 4, 2014 by malkin Link to comment
Zoidberg Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ja samo da javim sledećem protivniku San Epifaniu da ga čeka vPersie sa kapitenskom trakom. :)Izmenu sam potrošio na remont odbrane, pošto sam za ovo kolo jedva skrpio 3 igrača u istoj.U onom tamo kolu očekujem dovođenje Zahe, u slučaju da odigra više od 60 min. ;) Link to comment
Recommended Posts