Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

Zahvaljujuci poznanstvima u svijetu 1 fantazi fudbala i nakon silnih peripetija uspio sam da dodjem u posjed ove ekskluzivne fotografije sa 1 zdrijeba FAc upa™15546zk.jpg

Edited by Feindouno
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

82 boda, za pobede u svim ligama, ppp kupu i ovom fantasy kupu. Wildcard odlicno iskoriscen, izneverili samo Nastasic i Arsenalova odbrana, da nije toga laganih 100 ovo kolo. SAd uzeo Staridza za naredno kolo da zaradim 0,1 i onda aguero u timu... Cekam i Ramzija da vidim kako je izasao iz povrede pa mozda odradim Ramzi>Ozil, i jos nekog odlicnog napred za razliku u parama.

Posted
Rezultati jedinog pravog i uspesnog kupa:http://www.konkuri.c...3872ef3/matchesI pitanje za ucesnike u njemu: hocete da brisem ligu sa FPL sajta sad kad nam vise nista ne znaci ili da je ostavim do kraja sezone?
cestitam na pobedi i sjajnoj organizaciji Kupa
Posted

Sto se mene tice sve jedno oko kupa na sajtu. Sad kada imamo ovu tabelu nepotreban je tamo, ali ako hocete neka stoji.

Posted
cestitam na pobedi i sjajnoj organizaciji Kupa
Hvala, mada sam pobedila samo zahvaljujuci tvom minusu.Prasline, da li je tebi neko pohvalio organizaciju kupa?
Posted

Nova pobeda u Championshipu, nista novo, ovaj put na QPAndjusom evilsmile.gif

Posted

Praslin je na godisnjem.Svi smo prezadovoljni organizacijom a zdrijeb™ je bio fantasticno organizovan i to bez pomoci kojekakvih sumnjivih sajtova.

Posted
Praslin je na godisnjem.Svi smo prezadovoljni organizacijom a zdrijeb™ je bio fantasticno organizovan i to bez pomoci kojekakvih sumnjivih sajtova.
Praslin je bio na godisnjem, ovo sad je prinudno neplaceno odsustvo. Nas zreb je odradio FPL sajt, vi ste svoj izmislili.
Posted
Hvala, mada sam pobedila samo zahvaljujuci tvom minusu.Prasline, da li je tebi neko pohvalio organizaciju kupa?
Ja sam mu pohvalio sa 10 razlike :lolol:
Posted

Igram protivu Kralja. Obojica otisli u minus za jedan transfer.Bice interesantno samo 4 ista igraca i kapiten obojici Suki.

Posted

Protiv koga igras u Praslinovom kupu?

Posted

ja zbog 2 transfera otišao u minus, a sad mi obe akvizicije sede na klupi :lolol:kao izmena spreman čeka Čester koji je izginuo u 13. minutu utakmice...to je ta nedelja, utuć' će me Tom Hagen bez milosti.

Posted
Protiv Praslina.
Za plasman od 5. do 8. mjesta?:wub: za Kardif, neprijatelj u brodu™ ima 2 odbrambena iz Sitija i Harta na golu.Svejedno cu da puknem jer je ovo jedno od onih kola kad svi sem mojih igraca osvajaju bodove.