Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

izgleda da imaš 71p i da si pobedio u svim mečevima osim u kupu (onom zvaničnom, u Praslinovom si pobedio). ako to pitaš.

I djubretare?

auu izvini, to si izgubio, Žiruovih 9p ga je dovelo do 73. nisam pažljivo gledao, sori.edit. plus mu sa klupe ulazi Mekgregor sa 2p, kao i tvoj Gabidon.

Edited by malkin

Nakacio se sad. Izgubio sam tacno za bonus tunjavog Francuza jebo mu pas mater.Nema veze, vazno je da su Praslin i Moca dobili po zadjica :wub:

Koji si na tabeli pogadjalice? :)
:fantom:

kakve su sanse da se Ramsey vrati za vikend?

80 poena, drugi rezultat u ligi ali opet je bilo gusto jer sam imao jake™ protivnike.. 80-78 protiv Lezileba a u Praslinovom kupu 80-79 protiv Sokolovica.. WC se isplatila :Hail: Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk

Konacno pobeda...

Pantelia je pao™, izgleda sam se odlepio od treceplasiranog i dajem se u laganu poteru za Lezilebom.

solidno sam iskoristio WC i onda baš naletim na najbolji rezultat u ligi ... pih.

Rezultati jedinog pravog i uspesnog kupa:http://www.konkuri.com/tournaments/2f83872ef3/matchesI pitanje za ucesnike u njemu: hocete da brisem ligu sa FPL sajta sad kad nam vise nista ne znaci ili da je ostavim do kraja sezone?

6. rezultat u ligi i puknem naravno.U Prslinovom™ kupu 6. najgori rezultat ali sreocm tamo ima i amatera pa sam rutinski oprao™ rumunski olos koji ne zna ni da cestita pobjedu.Prsline pravi zdrijeb™ za sledece kolo.

Praslin je u banoviniAli..

да свичујемо на мануелни мод и да укрстимо победнике парова из првог кола по принципу победник са највише бодова против победника са најмање бодова и тако редом
U tom slučaju parovi bi bili: Sunderland - Miami Heat i CuvariTradicijeSwans - bobi wan kenobi

U redu je to. Ciji je Sunderland?

Sunderland je kralj Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk