Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Ja sam kreirao softver koji po automatizmu aktivira kartu u istoj sekundi kad divljanje postane pristupačno.Inače, najsvrsishodnije bi bilo čekati kraj prelaznog roka, pa ako se pride u toj nedelji povrede 4-5 igrača iz tima, milina 1. Mi, transfer manijaci za te stvari uvek imamo mogućnost odlaska u minus 252.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Odbrambenog fudbalera Liverpula, Danijela Agera, čeka pauza u trajanju od mesec dana.

Posted

Runi neće igrati.sad, dal 4-4-2 ili da trošim transfer na nekog Soldada, Adebajora...

Posted

teško ćeš nešto sigurnije od ovoga iščupati iz crvenookog đinđera:

Moyes on Rooney: "His groin hasn't quite recovered. He's away with his family and the coach. Hopefully we can get him fit to face Chelsea."
Posted

Nek jedu govana.Moracu opet Sukija za kapitena.

Posted

aktiviriao sam WC i toliko sam izmena izvršio ove nedelje , da sam verovatno u nekom trenutku imao skoro svakog igrača u timu

Posted

И ја, једино што нисам активирао вајлдкард. :ph34r:

Posted

Samo 3, pao si u mojim ocima :(Opet nemam sanse.

Posted

Distan i Runi out, Zabaleta i Negredo in- a u qrac ubi se razmisljajuci.

Posted

opet sam vodio transfer politiku u 3 ujutro, u izmenjenom stanju svesti, i otišao u minus bez razloga :isuse:živ nisam da vidim kako izgledaju Bustinovi vajldkard rumuni...

Posted
aktiviriao sam WC i toliko sam izmena izvršio ove nedelje , da sam verovatno u nekom trenutku imao skoro svakog igrača u timu
Imamo 7 istih igrača i naravno kapitena :lol:Ali u svakoj liniji po jedan nam se razlikuje, biće zanimljivo.. Moji Manone, Rumun iz Totnema, Ozil i Adebajorčina protiv Maršala, Vokera, Miralasa i Negreda :unsure:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
Posted

The FAc up oправдао име и излистао парове за следећа два кола иако сам намештао да се испада. Ко зна, можда на крају и буде ок. Ако не, онда ћемо да свичујемо на мануелни мод и да укрстимо победнике парова из првог кола по принципу победник са највише бодова против победника са најмање бодова и тако редом. Ако се деси да имамо више победника са истим бројем бодова онда Наа може да одреди ко игра са ким у следећем колу, пошто би то био њен једини оригиналан допринос овом првом колу јер је колико видим потпуно ископирала мој систем прављења купа и сада су и ФФФармацеути или како се већ зову у истим говнима као и ми. :fantom:У знак извињења због неизвесности у вези формата купа нудим вам једну оригиналан и надасве насилно духовит покушај шале у најбољој традицији просечног и јадног српског стенд апа:Тим ми је исти као и противницима, једино може да ме извуче смут оперејтр Шадебајор. :isuse::ph34r:

Posted

Ladno si napravio liga kup™ :lol:Svi neprijatelji sem djubretara pocinju sa bar -4, to je fino.

Posted

buđavi Hazard <_<ja ga valjda jedini nemam u timu.