kralj Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Napokon nema saveta, lamenta nad bonusima, povredama, crvenim kartonima...Dobrodošla ontopičnosti!
ubibobi Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sledece godine da se prijavis za Champions League Fantasy, tamo sam ja glavna, imaces sve povlastice. I za ovaj Praslinov Draft Premier, posto sam od sledece sezone i tamo glavna i odgovorna. Hvala na ponudi , nema veze, sad cu da napravim novu ligu. A Praslina sam sutnula bas iz Premiera pre par sezona, sveti mi se za to vec godinama. Sigurno je i sad video da nisam online, pa zato otvorio gay ligu. Osim tebe, tebe su prevarili. Eee. pa fala, dogovoreno i nemoj da padas na te njegove zlurade komentare tipa "Ubigrobi" i " Lazni dzentlmen"...Uplasio se da bi mogla da prihvatis moju ponudu i udjes u kup...pa da onda :0.6:
Tolaa Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Imaju jos 4 mesta u ovoj mojoj kup ligi, ulazite, jos malo pa nestalo! 127913-686568Edit: nista. Edited January 6, 2014 by Naa
ubibobi Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sledece godine da se prijavis za Champions League Fantasy, tamo sam ja glavna, imaces sve povlastice. I za ovaj Praslinov Draft Premier, posto sam od sledece sezone i tamo glavna i odgovorna. Hvala na ponudi , nema veze, sad cu da napravim novu ligu. A Praslina sam sutnula bas iz Premiera pre par sezona, sveti mi se za to vec godinama. Sigurno je i sad video da nisam online, pa zato otvorio gay ligu. Osim tebe, tebe su prevarili. E,pa fala dogovoreno i ne padaj na te njegove zlurade komentare, tipa "Ubigrobi" i "Lazni Dzentlmen"- Samo se zabrinuo da ces prihvatiti da udjes u "njegov" kup i.... :0.6: ...msm da je to to
Tolaa Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Eee. pa fala, dogovoreno i nemoj da padas na te njegove zlurade komentare tipa "Ubigrobi" i " Lazni dzentlmen"...Uplasio se da bi mogla da prihvatis moju ponudu i udjes u kup...pa da onda :0.6:Ma pusti, covek je amater i pokajace se sto mi nije ostavio pocasno mesto u kupu.
ubibobi Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ja to pricam sve vreme...Pitaj ga kako je pretprosle god. prosao u mojoj ruki sezoni
Прслин Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Један мој прави пријатељ, значи не као убибоби, је често цитирао народну мудрост која гласи "јеби магаре док су му ноге у блату"... питам се зашто сам се тога сетио баш сада.
ubibobi Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Hmm... mozda zato sto se osecas kao magare u blatu
ubibobi Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 A,i ti si mi neki prijatelj...Naveo si me da ispadnem zao i gnustan i da na trenutak zaboravim na bozicni duh, a opet znajuci da ja iskreno mislim da si ti najveci fantasy-guru koji nikada nece dopustiti da ispadne iz PPP <_<
Прслин Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 После јебања магарета коме су ноге у блату нема кајања.
Tolaa Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Nema vise mesta ni u mojoj kup ligi. Izmedju ostalih su u njoj leteci magarci, oni nemaju problem s blatom.
malkin Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 oho, u vrhu čempppionšipa sevaju divlje karte i levo i desno. 4 od prvih 7. a ne hvalite se.
Moća Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ja će sačekam još par kola da prođe prelazni rok da nakupim još par poraza.
malkin Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 ja bih sad potezao divlju kartu samo da mi je tim baš ogrezo u povredama ili da sam u fazonu da jurim rastove cena. za ovo drugo sam se zeznuo kod prve karte, glupan mislio da zadržavam pun profit od rasta cene pa uskočio na početku dvonedeljne pauze u svaki bendvegon koji sam ugledao... od tada sam prilično batalio jurenje za što većom vrednošću tima.
ubibobi Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 oho, u vrhu čempppionšipa sevaju divlje karte i levo i desno. 4 od prvih 7. a ne hvalite se. Ubi nas neizvesnost, da vidimo sta smo zasrali ...
Recommended Posts