Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Napokon nema saveta, lamenta nad bonusima, povredama, crvenim kartonima...Dobrodošla ontopičnosti!

Sledece godine da se prijavis za Champions League Fantasy, tamo sam ja glavna, imaces sve povlastice. I za ovaj Praslinov Draft Premier, posto sam od sledece sezone i tamo glavna i odgovorna. Hvala na ponudi :wub: , nema veze, sad cu da napravim novu ligu. A Praslina sam sutnula bas iz Premiera pre par sezona, sveti mi se za to vec godinama. Sigurno je i sad video da nisam online, pa zato otvorio gay ligu. Osim tebe, tebe su prevarili.
Eee. pa fala, dogovoreno :thumbsup: i nemoj da padas na te njegove zlurade komentare tipa "Ubigrobi" i " Lazni dzentlmen"...Uplasio se da bi mogla da prihvatis moju ponudu i udjes u kup...pa da onda :0.6:

Imaju jos 4 mesta u ovoj mojoj kup ligi, ulazite, jos malo pa nestalo! 127913-686568Edit: nista. :fantom::evil:

Edited by Naa

Sledece godine da se prijavis za Champions League Fantasy, tamo sam ja glavna, imaces sve povlastice. I za ovaj Praslinov Draft Premier, posto sam od sledece sezone i tamo glavna i odgovorna. Hvala na ponudi :wub: , nema veze, sad cu da napravim novu ligu. A Praslina sam sutnula bas iz Premiera pre par sezona, sveti mi se za to vec godinama. Sigurno je i sad video da nisam online, pa zato otvorio gay ligu. Osim tebe, tebe su prevarili.
E,pa fala dogovoreno :thumbsup: i ne padaj na te njegove zlurade komentare, tipa "Ubigrobi" i "Lazni Dzentlmen"- Samo se zabrinuo da ces prihvatiti da udjes u "njegov" kup i.... :0.6: ...msm da je to to
Eee. pa fala, dogovoreno :thumbsup: i nemoj da padas na te njegove zlurade komentare tipa "Ubigrobi" i " Lazni dzentlmen"...Uplasio se da bi mogla da prihvatis moju ponudu i udjes u kup...pa da onda :0.6:
Ma pusti, covek je amater i pokajace se sto mi nije ostavio pocasno mesto u kupu.

Ja to pricam sve vreme...Pitaj ga kako je pretprosle god. prosao u mojoj ruki sezoni :isuse:

• Author

Један мој прави пријатељ, значи не као убибоби, је често цитирао народну мудрост која гласи "јеби магаре док су му ноге у блату"... питам се зашто сам се тога сетио баш сада.

Hmm... mozda zato sto se osecas kao magare u blatu :lolol:

A,i ti si mi neki prijatelj...Naveo si me da ispadnem zao i gnustan i da na trenutak zaboravim na bozicni duh, a opet znajuci da ja iskreno mislim da si ti najveci fantasy-guru koji nikada nece dopustiti da ispadne iz PPP <_<

• Author

После јебања магарета коме су ноге у блату нема кајања.

Nema vise mesta ni u mojoj kup ligi. Izmedju ostalih su u njoj leteci magarci, oni nemaju problem s blatom.

oho, u vrhu čempppionšipa sevaju divlje karte i levo i desno. 4 od prvih 7. a ne hvalite se.

Ja će sačekam još par kola da prođe prelazni rok da nakupim još par poraza.

ja bih sad potezao divlju kartu samo da mi je tim baš ogrezo u povredama ili da sam u fazonu da jurim rastove cena. za ovo drugo sam se zeznuo kod prve karte, glupan mislio da zadržavam pun profit od rasta cene pa uskočio na početku dvonedeljne pauze u svaki bendvegon koji sam ugledao... od tada sam prilično batalio jurenje za što većom vrednošću tima.

oho, u vrhu čempppionšipa sevaju divlje karte i levo i desno. 4 od prvih 7. a ne hvalite se.
Ubi nas neizvesnost, da vidimo sta smo zasrali ...