Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fei reci nesto u Sheep odbranu, ti si bar,uvek pun argumenata...

Posted (edited)

kakav lažni elitizam prvoligaša--čast izuzecima ali vas nigde u klasiku nema. i treba čempppionšip da ima svoju grupu, biće i lepša i uspešnija :fantom:dobrodošo Prasline!

Edited by malkin
Posted

Ako suze racunas u argumente onda ok.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted

Mi u te duele ulazimo znatno rasterecenije <_< i to nam je advantage

Posted

Zabole me, bitno je da ja igram praaaaavi™ kup a Tolaa™ i ostali nek se snalaze.Moca se usr'o jadan pa kmeci u citava 4 posta :isuse:

Posted

Championship je Elita™ a prva liga pozeri.@ mocaTi nemas pravo glasa uopste-jbt trebala ti je cela polusezona da udjes u Draft ligu!!! :nasty:

Posted
Dam ti moje mesto, vazi? Al' ako se neko drugi ubaci,da ga odstrelimo.
Msm ipak si prvoligas, a cuo sam i da si Praslina odjebala za ucesce u nekoj ligi davno :rolf: , pa eto to je vec dovoljno motiva, osim sto se trudim i da ispadnem dzentlmen.
Sledece godine da se prijavis za Champions League Fantasy, tamo sam ja glavna, imaces sve povlastice. I za ovaj Praslinov Draft Premier, posto sam od sledece sezone i tamo glavna i odgovorna. Hvala na ponudi :wub: , nema veze, sad cu da napravim novu ligu. A Praslina sam sutnula bas iz Premiera pre par sezona, sveti mi se za to vec godinama. Sigurno je i sad video da nisam online, pa zato otvorio gay ligu. Osim tebe, tebe su prevarili.
Posted

Evo, samo za feminist(kinj)e:

127913-686568

Posted

Samo da pozdravim Uolkotovce.Vi znate zasto.

Posted
@ mocaTi nemas pravo glasa uopste-jbt trebala ti je cela polusezona da udjes u Draft ligu!!! :nasty:
Jos samo da kazes ko je trenutno prvi u klasiku :fantom:
Posted
Evo, samo za feminist(kinj)e:

127913-686568

Ушао сам и ја у овај твој куп како бих ти приредио задовољство да ме поново избациш из неког такмичења, то ти је од мене за Божић.
Posted (edited)

:smoris: Prasline.wb3ukn.jpgEdit: Izbacila sam te pre nego sto si mi rekao da te izbacim. :P

Edited by Naa