kralj Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Pih, Oviedo izgubi asist, a on mi je novi prospekt za budženje kapitala. Bar je bio na klupi i krađa nije uticala na rezultat.
Moća Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Dznondzo asistirao i doveo me na bod zaostatka ali kako vidim nece dobiti nikakav bonus :(
Feindouno Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 U random ligi izgubio od prvog 1 razlike zbog Lukakua.Izgubio od Praslina 2 razlike zbog Lukakua.Jedino sam u Championshipu izgubio ljudski od boljeg protivnika i cestitam Dziberu.PRAVDA ZA FEIJA!
malkin Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 bedak, ona asistencija je stvarno nešto najgluplje ove sezone.Toni Pjulis i Paulinjo su mi doneli pobedu, ali sad je nesumnjivo i za mene stigla zima. Dr Zoidberg pa Spejdova Vigan Petoletka, dva paklena kola poraza u najavi. treba da vidim da li je sad vreme za malo ozbiljniji remont, ovu dvojicu baš nemam čime da iznenadim.
John Coltrane Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Ko pocinje umesto Dzerarda? Sad kad nema ni Staridza hoce Moses u prvih 11 ili Leiva mozda?
ducca Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 E u kurac, ode Aguero :( Jebeno gledam h2h tabelu u kojoj drzim fenjer od prvog kola, samo jedan covek u donjih 10 ima vise bodova od mene, poterao me Marfi ove jeseni, ne mogu da dodjem sebi
malkin Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 prso sam, kapiten ni 50 minuta nije izdržao.a teo sam da dovedem Volkota, zamalo da prodam Kotunja... koji će da mi se oduži sa do 2 poena.
copkillah Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Dobro je pa sam traku dao Sukiju a ne Agueru :)
Recommended Posts