Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

^bilo bi u redu da se bar zahvalis sto ti kojekakve mediokritete vracam iz mrtvih :isuse:Opet sam izgubio jebote :frust:

Posted (edited)

Pantelia vodi 2 poena ali meni ce Kabaj dobiti jos 3 bonusa a njemu Vord 1 tako da ce biti nereseno. Od razlicitih igraca njemu ostao Ozil a meni Scensi i Selvi. Strepnja mi je dublja od nade.

Edited by Moća
Posted

Pera, Kolmen, Kasami, Ozil i Lukakara treba da nadoknade čitavih 7 poena i Guzana, valjda će biti dovoljno :unsure: :D

Posted
Opet sam izgubio jebote :frust:
+1nesrećni Paulinjo će naravno opet da se upuva, a trebaju mi njegovi poeni da nadoknade protivnikove Ozila i Pozuela.ako ništa drugo, makar je stavio u tim Ozila i Remzija protiv Kolmena i Distana pa kao možda još i mogu nečemu da se nadam...
Posted

ja se ne sjecam kad sam poslednji put imao clean sheet nekog igraca.

Posted
Jel te bar malo sramota?
čega, majke ti? Doson ne može više da donese klinšit ni za lek :fantom:a Paulinjo se dobro setio, večito je u vrhu po broju šuteva na gol iz 16 i 5 metara, da je pravde do sada bi imao bar duplo više od ova bedna dva gola. u Korintijansu je davao gol na svake 4 utakmice, ovo do sada je bilo ispod svakog nivoa.
Posted

meni jedini klin šit sedi na klupi :(

Posted

Ne boj se pobedices, a meni ce ovo biti treci vezani poraz, tako da mogu da se oprostim od jurnjave za tobom i od titule. No dobro uskoro se okrecem obavezama u klasiku i kupu.

Posted

Ih da je ostalo 0-0 na Arsenal - Everton, verovatno bih dobio, ovako cestitke Stouku.Moj treci poraz na poslednje cetiri utakmice, mora se nesto menjati.

Posted

Na osnovu cega je ovde Lukaku dobio asistenciju?

Posted

izbrisace mu je.cestitke, zoki. da je giroud dao gol umjesto ozila, bilo bi bas zanimljivo.

Posted
Mjuki, javi se, hocu da likujem k'o covek kad te zakopam jos dublje u Championship zonu.
Mjuki, javi se da likujes. :cry:
Posted

evo ozila.. jos kad bonusi izadju - tu je fei, pa i onaj uvek neugodni brejdi..